1515

Volvochefen bjuder på sång

Volvochefen Martin Lundstedt, som intervjuades i förra veckans nummer, bangar inte för att plocka fram gitarren och dra en låt. Här är ett videobevis från i fjol.

Martin Lundstedt, då tillträdande koncernchef för Volvo, bjöd på sång och gitarrspel på Stora chefsdagen i Stockholm i fjol.
Martin Lundstedt, då tillträdande koncernchef för Volvo, bjöd på sång och gitarrspel på Stora chefsdagen i Stockholm i fjol.

I sitt första möte med Volvos ekonomer i höstas plockade Martin Lundstedt upp ­gitarren och spelade Staten och kapitalet.

”Det jag helst spelar är svensk progg, som ­Nationalteatern, Hoola Bandoola, KSMB och Ebba Grön. Men jag bangar inte för lite Ted Gärdestad eller Lars Winnerbäck heller. Jag kan även spela lite Creedence om det behövs för allsångens skull”, berättade han i förra veckans omslagsintervju med Di Weekend.

Undrar du hur det låter? På Stora Chefsdagen i fjol bjöd Martin Lundstedt på ett smakprov, där han bytte ut den hemknåpade textraden "Södertäljes bilfabrik" till "Hisingens bilfabrik".

Som Di-prenumerant kan du läsa hela intervjun med Martin Lundstedt här.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?