Hoppa till innehållet

Annons

Var är vd:n som alla vill lyssna på?

De svenska näringslivstoppar som ställer upp som ­sommarpratare får ofta kritik för att de är opersonliga. Företagsledare får heller aldrig utmärkelser som Stora Retorikpriset. Var är vd:n som alla älskar att lyssna på?
"Trots vetskapen om vad som driver engagemang går många upp på scen och är fullkomligt könlösa. Jag förstår inte det”, säger Kristina Windrup Olander, retorikexpert.
"Trots vetskapen om vad som driver engagemang går många upp på scen och är fullkomligt könlösa. Jag förstår inte det”, säger Kristina Windrup Olander, retorikexpert.Foto: Anna Byström

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Prenumerera utan bindningstid?

Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Nyhetsbrevet Toppnyheter

Måndag – söndag, 1–3 utskick om dagen

I nyhetsbrevet Toppnyheter får du de absolut viktigaste och senaste näringslivsnyheterna när de händer – direkt i din inkorg. Brevet skickas 1-3 gånger om dagen, alla dagar i veckan.

Genom att skicka din e-postadress godkänner du vår behandling av dina personuppgifter.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill du bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera