Så tillagas en insektsburgare

VIDEO: Hamburgare gjorda av buffalomaskar och syrsor tillagas och dukas fram till Di Weekends reporter och fotograf.

Anders Engström driver sedan ett år tillbaka bloggen Bugburger där han skriver om insekter som mat. Målet är att öppna en restaurangkedja med samma namn.

Men så länge Livsmedelsverket inte klassar insekter som mat är det i köket hemma i Bagarmossen utanför Stockholm som Anders Engström experimenterar fram sina recept. Biffarna gör han av buffalomaskar och syrsor, beställda från Thailand, samt lite grönsaker.


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?