1515

Krogtest: Lysande start med magiska smaker

Prisvärd fine dining med blodpudding och fattiga riddare på menyn. Den nya Västeråskrogen bjuder också på den bästa råbiff som Di Weekends testätare har smakat.
MATVERKSTAD. I det gamla industriområdet Kopparlunden har Stefan Taylor öppnat sin lilla fine dining-restaurang Essence.
MATVERKSTAD. I det gamla industriområdet Kopparlunden har Stefan Taylor öppnat sin lilla fine dining-restaurang Essence.Foto:Joey Abrait
Påmenybn: Rostad brioche med Kalixlöjrom, rökt ostronemulsion, rostade rapsfrön och gåsleverflagor.
Påmenybn: Rostad brioche med Kalixlöjrom, rökt ostronemulsion, rostade rapsfrön och gåsleverflagor.Foto:Joey Abrait
Foto:Joey Abrait
Foto:Joey Abrait

Artikeln du läser är låst. Logga in eller teckna en digital prenumeration för att läsa Nordens största affärstidning.

  • Full tillgång till Di.se med nyheter och analyser
  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid
  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan
  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

Är du prenumerant? Prova att ladda om sidan och kontrollera att du är inloggad.

Saknar du en prenumeration? Bli prenumerant

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?