Hoppa till innehållet

Annons

Kanye West på Ikea i Älmhult

Den världsberömda musikern Kanye West besökte på måndagen Ikea Älmhults designavdelning. West har många strängar på sin lyra och har under de senaste åren gjort flera exkursioner in i modebranschen, då som designer.

PÅ SVERIGEBESÖK. Kanye West var på tisdagseftermiddagen på Ikea i Älmhult.
PÅ SVERIGEBESÖK. Kanye West var på tisdagseftermiddagen på Ikea i Älmhult.Foto:Foto: Matt Sayles/Invision/AP/TT

Den amerikanska superstjärnan har blandat musik och mode allt mer under de senaste åren. I mitten av februari kombinerade han sina kreativa intressen och passade på att förhandsspela låtar från sitt sjunde soloalbum ”The life of Pablo” under en modevisning för hans klädlinje Yeezy senaste kollektion.

På tisdagen befann sig Kanye West i Sverige där han besökte Ikea Älmhults designavdelning för att ta del av den svenska möbeljättens design.

”Det stämmer. Vi kan bekräfta att han är på plats. Jag vill och kan inte säga mer än att han är i Älmhult på Ikea idag. På Ikea är vi ständigt nyfikna på olika personer, konstnärer och företag runtom i världen. Och att ha ett inspirerande möte är väldigt viktigt för oss för att skapa en mer dynamisk produktportfölj för våra kunder”, säger Jakob Holmström, pressansvarig på Ikea till Aftonbladet.

Besöket resulterade snabbt i spekulationer om att det är aktuellt med ett nytt designsamarbete mellan Kanye West och Ikea.

”Det får framtiden utvisa”, säger Jakob Holmström till Aftonbladet.

Det hade i sådana fall inte varit första gången som Kanye West slår sina påsar ihop med ett globalt varumärke. På hans meritlista syns bland annat skokollektioner för Nike, Adidas och Louis Vuitton.

Modebranschen är dock en tuff värld att ge sig in i även om du är en av världens mest kända musiker. I en lång utläggning på microbloggen Twitter meddela Kanye West tidigare i år att hans modeäventyr resulterat i skulder på omkring 450 miljoner kronor.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera