Hoppa till innehållet

Annons

»Det största vi varit med om«

När entreprenören och pr-profilen Micael Bindefeld i förra veckan la ut en Instagrambild på sin nyfödde son kom det som en fullständig överraskning – även för många av hans vänner.
Ytterst få visste att han och sambon Nicklas Sigurdsson arbetat dagligen i fyra år för att bli pappor.
För Di Weekend berättar paret om den omvälvande processen att hitta en surrogatmamma i USA – och om varför de hållit sitt förhållande hemligt i 20 år.

FÖRVÄNTANSFULLA FÖRÄLDRAR. Nicklas Sigurdsson och Micael Bindefeld hemma i trädgården på Värmdö. Den 31 juli föddes parets son Simeon i USA.
FÖRVÄNTANSFULLA FÖRÄLDRAR. Nicklas Sigurdsson och Micael Bindefeld hemma i trädgården på Värmdö. Den 31 juli föddes parets son Simeon i USA.Foto:Foto: Ewa-Marie Rundquist
FÖRVÄNTANSFULLA FÖRÄLDRAR. Nicklas Sigurdsson och Micael Bindefeld hemma i trädgården på Värmdö. Den 31 juli föddes parets son Simeon i USA.
FÖRVÄNTANSFULLA FÖRÄLDRAR. Nicklas Sigurdsson och Micael Bindefeld hemma i trädgården på Värmdö. Den 31 juli föddes parets son Simeon i USA.Foto:Ewa-Marie Rundquist
AVSLÖJADE PÅ INSTAGRAM. Simeon Bindefeld, 3 657 gram, född den 31 juli klockan 06.15 lokal tid i Arizona. Ett dygn efter att Micael Bindefeld lagt ut bilden på Instagram hade den fått 10 000 likes och drygt 1 000 kommentarer.
Micael Bindefeld är grundare och ordförande i stiftelsen som varje år delar ut stipendier på Förintelsens minnesdag den 27 januari. I år delade kronprinsessan Victoria ut stipendiet.Foto:Privat
”Vi ska lära känna varandra och börja bygga en ny familj – vår familj”, säger Micael Bindefeld.
”Vi ska lära känna varandra och börja bygga en ny familj – vår familj”, säger Micael Bindefeld.Foto:Ewa-Marie Rundquist

Läs Di Digitalt i 3 månader för endast 197 kr

ord. pris 459kr/mån

spara
1180 kr

Få tillgång till allt digitalt innehåll i 3 månader för 197 kr. Därefter tillsvidare med 25% rabatt, endast 344 kr/mån i 12 månader. Alla priser är inklusive moms.

Ta del av villkoren

Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

Tillgång till över 1 100 aktiekurser i realtid

Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev


Betala som

Betalsätt

Genom att klicka på ”Godkänn köp” godkänner jag prenumerationsvillkoren och bekräftar att jag tagit del av Bonnier News AB:s personuppgiftspolicy. Bonnier News AB ansvarar för kundrelationen samt för behandlingen av dina personuppgifter.

Dagens industri är en del av Bonnier News.

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1180kr
Prenumerera