Annons

Kraftfulla tillväxtprogram
för framtidens gasellföretag

ScaleUp Academy är en kombination av tillämpad utbildning och coachning som bygger på en beprövad metodik använd av framgångsrika tillväxtbolag i hela världen.

Den svåra konsten att bygga ett gasellföretag

Att framgångsrikt bygga ett tillväxtbolag är bland det svåraste som finns. Dagens industri har de senaste 20 åren uppmuntrat och premierat svenska tillväxtföretag genom Di Gasell. Nu startar vi ett nytt initiativ för att Sverige ska få ännu fler välskötta gasellföretag framöver. Vi kallar det Di ScaleUp och vårt första erbjudande är ScaleUp Academy.

ScaleUp Academy bygger på metodik och best practices från framgångsrika tillväxtbolag över hela världen. Programmet är utvecklat av entreprenörer för entreprenörer och genomförs tillsammans med andra företag som står inför liknande utmaningar och tillväxtmöjligheter.

Så här fungerar det

Under tolv månader får du och din ledningsgrupp utbildning och coachning av framgångsrika företagsbyggare som själva gjort tillväxtresan.

Ni lär er tillämpa kraftfull metodik och effektiva verktyg för att uppnå företagets mest prioriterade aktiviteter. Dessutom kommer ni att frigöra de flaskhalsar som håller tillbaka tillväxten.

Några av de områden som vi går djupare in på är strategi, ledarskap, processer, företagskultur, teamutveckling, rekrytering och nyckeltal.

Ni träffar löpande entreprenörer och ledare i tillväxtföretag i samma tillväxtfas som ni.

Ni delar erfarenheter, insikter och lösningar på era största utmaningar.

Vi säkerställer att utvecklingen sker med fokus på omedelbara och mätbara resultat.

Pelle Tornell som leder ScaleUp Academy är entreprenör med fokus på tillväxtbolag. Först på Kinnevik och sedan som grundare i flera företag, bland annat Enlight Interactive som börsnoterades fem år efter starten. Pelle är den ende i Sverige som är certifierad i Scaling Up-metodiken. Foto: Amanda Lindgren.

Redo att ta ditt företag till ny nivå?

Är du och företaget redo att ta ett utvecklingssprång? Skicka in en intresseanmälan så kontaktar vi dig med mer information om hur det fungerar i detalj och vad som är nästa steg.

Vilken effekt ger ScaleUp Academy?

Sedan Scaling Up-metodiken presenterades på MIT för 20 år sedan har den använts i över 10 000 företag i 33 länder och resultaten är entydiga. Entreprenörer med en ambitiös inställning som omsätter metodiken i sitt företag uppnår stora förbättringar i omsättning, kassaflöde, företagsvärde och medarbetarnas engagemang.

Effekterna av ScaleUp Academy innebär också utveckling av ledarskapet och den personliga effektiviteten. Resultatet är att deltagarna får mera gjort, högre energi och upplever större tillfredsställelse med sitt arbete utan att jobba mer.

En genomsnittlig uppskattning av tidigare deltagares förbättringseffekter 12-24 månader efter att ha genomgått programmet uppgår till:

2 × kassaflöde.

3 × genomsnittlig lönsamhet i branschen.

Högre företagsvärde.

Högre engagemang hos medarbetarna.

Ökad kundnöjdhet.

Vem kan söka till ScaleUp Academy?

Entreprenörer, ledare och ledningsgrupper som har starkt driv att växa och skapa värde samt en vilja att lära sig nytt och utvecklas.

Programmet är skapat för små och medelstora företag som redan har en etablerad marknadsposition och organisation på plats. Deltagande företag är sällan yngre än 3 år. Oftare har de funnits i mer än 7 år.

Antal anställda: 15 – 150.

Årlig omsättning: 15 – 250 mkr.

Gör en intresseanmälan!

Fyll i en intresseanmälan för ditt företag. Du blir därefter kontaktad av oss för att säkerställa att detta program matchar era ambitioner, möjligheter och utmaningar. Säkra din plats idag.

Eftersom programmet bygger på diskussioner och problemlösning på plats rekommenderar vi att hela ledningsgruppen går programmet tillsammans. Minsta antalet deltagare per företag är 2 personer.

Pris per person för 1 års deltagande i ScaleUp Academy: 49 000 kr.

Genom att skicka in intesseanmälan bekräftar jag att jag tagit del av Dagens industri AB:s personuppgiftspolicy.

Vill du veta mer?

Om du vill ha mer information om innehållet i varje del av ScaleUp Academy och hur ScalingUp-metodiken stöttar din tillväxtresa, ladda ned programpresentationen.

Ladda ner programbladet (pdf)
Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?