Annons

Freeletics, den ledande AI-drivna fitness- och livsstils coachnings bolaget, väljer GWEN som gamification-partner.

Freeletics, har en community med över 54 miljoner personer i alla åldrar, vilket gör det till en av världens  största träningsappar. Med över 54 miljoner användare, 120 anställda och en utrustnings- och klädlinje är Freeletics ett av de snabbast växande Fitness Tech-företagen som erbjuder  personifierad, AI-driven tränings- och  coachning för att bygga varaktiga vanor och nå långsiktighet i både hälsa och träningsmål

Freeletics guidar via sitt coaching program människor längs deras resa för holistisk utveckling genom att erbjuda digital personlig coachning för träning och hälsa i fickformat. Freelectics förser sina användare  med den perfekta träningsplanen och pedagogiska, motiverande kurser.

"Efter att ha utforskat gamification under de senaste åren har det blivit tydligt för oss vilka möjligheter det ger, inte bara för vår bransch, fitness, utan för fler delar i den digitala världen. Av denna anledning skulle jag rekommendera GWENs tjänster. Teamet på GWEN har  hjälpt oss strukturera vårt tänkande och vi fick in den expertis vi saknade." Säger Sally Kühnlein, User Research Manager Freeletics.

Dagens "alltid uppkopplade" kultur kräver att användarna ständigt är engagerade. Det är avgörande att du har en stark och effektiv relation till dina användare. För att öka deltagandet kan “gamification”  användas för att uppmuntra  beteenden. Genom att använda noggrant planerade scenarier och produktstrategier kan “gamification”  hjälpa till att förbättra användar lojalitet, inlärning och förståelse för en komplex process.. Dessutom kan man bygga varaktiga och värdefulla relationer med målgruppen genom att använda “gamification”.

"Genom GWENs  företagslösningar använder Freeletics vår expertis om hur man kan öka användarens engagemang och uppmärksamhet,  vilket bidrar till att deras användare blir mer engagerad i produkten och företaget. Det stärker både tillväxt och lojalitet.” Säger Carl Bjerkne, VD GWEN.”

GWEN är det nya namnet på Insert Coin. Namnbytet anpassar GWEN-plattformserbjudandet till GWENs kärnverksamhet, som ger gamification SaaS-plattformar och AI-drivna handlingsbara insikter.
 

Carl Bjerkne
VD
Insert Coin / GWEN
+46 70-985 32 82
E-mail: carl@insertcoin.sePeter Luts
Marknadschef
Insert Coin / GWEN
+46 70-950 22 13
E-mail: peter@gwenplatform.comSe fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera