Annons

Buyersclub inleder samarbete med ICA-handlare

Sweden Buyersclub AB (“Buyersclub” eller “Bolaget”) meddelar att ett samarbetsavtal tecknats med ICA-handlare. Avtalet innebär att stora delar av ICAs sortiment kommer att kunna handlas online av bolagets kunder.

Del av tänkt sortiment finns redan tillgängligt att köpa och fler produkter kommer att läggas till under de kommande veckorna. Betalande Plus-medlemmar erhåller, precis som för övriga produkter, lägre priser på samtliga varor samt fri frakt på alla beställningar. Sortimentet består huvudsakligen av torrvaror och förbrukningsvaror med lång hållbarhetstid. Buyersclub ser samarbetet som ytterligare ett bevis på att Bolaget nu tilldrar sig starka och välkända varumärken och leverantörer och Bolaget ämnar att kontinuerligt fortsätta att ansluta nya leverantörer och varumärken framgent.

”Det känns fantastiskt att kunna erbjuda nya och befintliga medlemmar ett enkelt sätt att spara pengar på mat och förbrukningsvaror. Vi ser även en klar fördel i att våra kunder kan välja speditör och få allt de handlar i en samlad leverans, oavsett om de köper matvaror, hemelektronik och eller skönhetsprodukter”, säger Emil Henriksson VD på Sweden Buyersclub.

För mer information, kontakta
Emil Henriksson – VD, Sweden Buyersclub
emil.henriksson@buyersclub.se
+46 73 37 71 937


Följande bilagor finns för nedladdning:
Buyersclub inleder samarbete med ICA-handlare

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Innehåll från RiksbyggenAnnons

Deras investering kan energispara en miljon om året

En bostadsrättsförening i Umeå gör just nu en investering som både minskar risken för fuktskador och gör inomhusklimatet behagligare. Samtidigt sparar de stora pengar när det gäller uppvärmningen.

– Vi har konstant jobbat med att sänka energikostnaderna i den mån vi har kunnat tidigare. Men det här blir det stora, säger Stefan Landström som är ordförande i brf Storspoven.

Läs mer om Riksbyggens energitjänster

Bostadsrättsföreningen i Umeå består av 170 lägenheter fördelade på åtta olika hus byggda i slutet av 1960-talet. De senaste fem åren har de husen varit drabbade av fuktskador på grund av inträngande fukt utifrån, vilket har kostat föreningen mycket pengar och skapat obehag för dess medlemmar.

– Vi hade kunnat åtgärda fasaderna, men vi hade egentligen inte sparat så mycket pengar på det, konstaterar Stefan Landström.

Isolera från utsidan

Lösningen de fastnade för kallas Smartfront och är ett sätt att isolera husen från utsidan. Innan den utvändiga isoleringen monteras rivs byggnadernas tegel ner till betongen och sedan bygger man på med isolering, med ett resultat som innebär att väggarna endast blir 12 centimeter tjockare. Förutom att väggarna blir täta är en av de stora fördelarna att de även innehåller ett ventilationssystem som bygger på värmeåtervinning.

– I och med att de går med tilluften i fasaderna, som går in i respektive lägenhet från fasaderna, får vi ventilation med värmeåtervinning och det är där den stora besparingen ligger, säger Stefan Landström.

Stefan Landström är ordförande i brf Storspoven.
Stefan Landström är ordförande i brf Storspoven.

Mindre ingrepp

Han berättar att den stora fördelen jämfört med att byta ut ventilationssystemet på ett traditionellt sätt är att det på detta vis kräver ett mycket mindre ingrepp i fastigheten. I stället för att borra upp kanaler i bjälklag och i innerväggarna behöver man bara borra in genom ytterväggen för tilluften. Att man inte kommer att behöva värma ventilationsluften lika mycket innebär dessutom stora energibesparingar.

– Som det är nu tar vi obehandlad tilluft från ytterväggarna. När vi gjort detta kommer tilluften vara tempererad. Det innebär också att det aldrig kommer att bli något drag, säger Stefan Landström och fortsätter:

– Den effekt man kommer att behöva ta ut i radiatorerna kommer att motsvara endast en tiondel av den man har använt tidigare. Det kommer att gå mycket mindre energi till uppvärmning.

Investeringen som Storspoven gör med hjälp av Riksbyggen är stor, men man ser det ändå som något som sakta men säkert betalar tillbaka sig. De räknar med att spara mellan 800 000 och en miljon kronor om året.

– Hade vi bara tilläggsisolerat hade vi inte ens varit i närheten av att spara lika mycket pengar.

Vill ni också bygga om eller energieffektivisera? Läs mer här.

Mer från Riksbyggen

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Riksbyggen och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera