1515
Annons

Netigate mottar strategisk investering från GRO Capital – ska accelerera bolagets fortsatta tillväxt och expansion.

GRO Capital blir nya majoritetsägare och strategisk investerare i Netigates plattform för upplevelsehantering (experience management). Med denna investering kommer Netigate accelerera företagets produktvision och internationella tillväxt.

Netigate erbjuder en molnbaserad plattform för experience management som gör det möjligt för kunder att samla in, analysera och fatta strategiska beslut baserat på insikter från deras två mest värdefulla tillgångar – deras kunder och medarbetare. Netigate är ett snabbt växande SaaS-bolag som dagligen hjälper tusentals kunder världen över från sina kontor i Tyskland, Sverige, Norge och Polen.

GRO Capital tillträder i en period av snabb tillväxt och kommer tillsammans med bolagets ledningsgrupp att ytterligare accelerera Netigates produktvision, förbättra försäljnings- och marknadsföringsinsatser, expandera internationellt samt fortsätta att etablera en stark position i Europa.

Mikkel Drucker, VD på Netigate, säger: ”Netigate är just nu på en spännande resa mot att bli Europas ledande plattform inom experience management för medelstora företag. Med ökad konkurrens om både talanger och kunder är det avgörande för ett företags konkurrenskraft och överlevnad att samla in och agera på feedback längst hela kund- och medarbetarresan. Med GRO Capital har vi nu ett starkt stöd och investeringar som främjar vårt mål om att bli marknadsledande på mellanmarknaden.”

Netigate strävar efter att ge varje röst en mening genom att inspirera företag och organisationer att samla in och agera på insikter. Produktvisionen är att tillhandahålla en plattform med ofiltrerad och rik feedback-data som ger en autentisk förståelse för kunder och medarbetare.

Lars Lunde, Partner på GRO Capital, kommenterar: ”Vi är övertygade om att kategorin experience management kommer att bli ännu mer betydelsefull i framtiden för att företag kontinuerligt ska kunna förbättra kundupplevelsen och behålla sina talanger. Netigate har skapat en skalbar plattform för experience management som idag är mer redo än någonsin för tillväxt genom omfattande produktinnovation och fokuserade go-to-market insatser. Vi är väldigt glada över att kunna stötta Netigates långsiktiga tillväxt och utnyttja GRO Capitals operationella och softwareexpertis för att ta vara på den snabbt växande marknadsmöjligheten.”

Tillsammans med GRO Capital kan Netigate frigöra den fulla potentialen i sin plattform snabbare. Kunderna kan förvänt sig nya högteknologiska- och analytiska funktioner i en snabbare takt. Den nya funktionaliteten kommer att förenkla analysprocessen ytterligare och hjälpa till att omvandla kundernas insikter till beslut som tillför ett verkligt värde i verksamheten.

Tom Nyman, Styrelseordförande i Netigate, tillägger: ”Jag är mycket glad att GRO Capital, som är en av de ledande investerarna inom SaaS i norra Europa, blivit en stor investerare i Netigate. Med deras stöd kan vi accelerera vår vision om att bli en holistisk plattform för experience management i knutpunkten mellan avancerad teknologi och mänsklig expertis och därmed ge användarna en samlad bild av deras företags prestation. Jag tror verkligen att kombinationen av Netigates team, GRO Capital och de återstående investerarna kommer att göra Netigate till ett extraordinärt företag."

Om Gro Capital:

GRO Capital är en ledande nordeuropeisk Private Equity fond med exklusivt fokus på mogna B2B software- och tech-bolag med starka tillväxtutsikter. GRO Capital fungerar som aktiva ägare och utvecklar portföljbolag i syfte att skapa långsiktigt värde. Partnerna bakom GRO Capital har investerat i mer än 25 tech- och software-relaterade företag. GRO Capital har cirka 1 miljard euro i AUM (assets under management).

Kontakt Netigate:

Mikkel Drucker, CEO
mikkel.drucker@netigate.net

Kontakt GRO Capital: 

Lars Lunde, Partner
ll@grocapital.dk

Presskontakt:

Nathalie Taub

Head of Field Marketing

Mobile: +46(0)76-308 47 94

E-mail: nathalie.taub@netigate.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Appspotr tecknar avtal med större fastighetsbolag

Appspotr meddelar att bolaget har tecknat avtal med ett större svenskt fastighetsbolag inom järnvägsstationer. Avtalet avser leverans och underhåll av informationsappar för intern kommunikation. Ordervärdet uppgår till ca 520 600 kr.

Appspotr har idag tecknat avtal med ett större svenskt fastighetsbolag om leverans av informationsappar för information och kommunikation gentemot egen personal vid två av bolagets verksamheter och ingående anläggningar i Sverige.

Ordervärdet för appleveransen uppgår till cirka 520 600 SEK och orderregistreras i tredje kvartalet 2022 i affärsområdet Studios fullservicetjänster. Av den summan är ca 175 000 SEK startavgifter och 345 600 SEK abonnemangsavgifter fördelade över 24 månader (ca 14 400 SEK per månad). Omräknat i ARR är affären värd ca 172 800 SEK.

Av konkurrensskäl kommuniceras inte kundens namn.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: patric@appspotr.com

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, tel. +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Appspotr_Pressmeddelande_2022_09_26 - ny kund

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera