1515
Annons

PTC utses till “Overall Leader” inom Augmented Reality för uppkopplade arbetare i PAC:s -rapport

  • PTC:s lösningssvit Vuforia för augmented reality, beskrivs som "den mest omfattande AR-lösningen för företag som finns på marknaden ..."
  • PTC fick högsta betyg i kategorierna kompetens och marknadsstyrka

STOCKHOLM — 9 augusti — PTC (NASDAQ: PTC) tillkännagav idag att man för fjärde året i rad har utsetts till den övergripande ledaren och en "Best in Class"-leverantör för sin Vuforia® augmented reality-lösning (AR) i PAC:s Innovation RADAR-rapport. Hela rapporten, "Open Digital Platforms for the Industrial World 2022" finns tillgänglig här.

I rapporten bedöms AR-leverantörers stöd för uppkopplade medarbetare i två kategorier: kompetens och marknads styrka. PTC fick där de högsta poängen i bedömningen inom båda kategorierna. Enligt rapporten får PTC positiv feedback från kundreferenser inom AR, att man adresserar industrins högst prioriterade användningsområden inom AR samt att man stöder en stor bredd av hårdvarulösningar inom AR, från smartphones och surfplattor till bärbara enheter som Microsoft HoloLens 2 och RealWear Navigator 500.

“Vår analys visar att PTC:s Vuforia fortsätter att vara den mest omfattande lösningssviten inom AR för företag på marknaden, säger rapportens huvudanalytiker och författare Arnold Vogt. “PTC är väl positionerade för att hjälpa sina kunder att skapa betydande värde av AR för användning inom utbildning, service och reparation, och kvalitetsinspektion och validering inom tillverkning."

"Att få detta erkännande som den övergripande ledaren i PAC:s senaste AR-rapport förstärker de värden vi levererar till våra Vuforia-kunder samt att det visar på styrkorna i våra produkt- och go-to-market-strategier", säger Michael Campbell, Executive Vice President och General Manager för Augmented Reality på PTC. "Vi är glada över att vara i framkant av den växande AR-marknaden för företag när användningsområdena expanderar, nya hårdvaruleverantörer kommer in på marknaden och industriföretag tillgodogör ökande värden från dessa lösningar."

Presskontakt

Corporate Communications

Jacqui Cook

jcook@ptc.com 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera