1515
Annons

Succé för Polygiene Group på Aircraft Interiors Expo

Polygiene Group deltog för första gången på AIX-mässan i Hamburg i juni. Företaget presenterades i en monter som stack ut i mängden och visade varför Polygienes teknologier tillför viktigt värde till flygplansinteriörer. Förutom ett stort antal leads och möten deltog Polygiene i en paneldiskussion med Polygienes CMO, "the Germ guy" Jason Tetro, moderator Paul Chen från VX Consulting och partner MGR Foamtex på temat "How to Improve Cabin Interior Hygiene". Vidare nämndes de i flera branschtidningar inklusive PAX International.

Deltagandet på AIX, världens ledande marknadsplats för flygbolag och deras leverantörer, sätter Polygiene Product Protection och Polygiene Group på kartan inom flygkategorin och har lett till många möjligheter och leads som kommer att följas upp med fokus på nya, starka partnerskap. Förutom att öppna nya affärer förstärkte Polygienes närvaro befintliga relationer med partners som Muirhead, MGR Foamtex, Acro, E-Leather och Signature Plating.

”Vi har ett starkt fokus på kategorin flygplansinredningar och AIX var en mycket bra start som visar på potentialen i kategorin. Flera stora aktörer är intresserade av vårt kompletta erbjudande och förmåga att skydda alla beröringspunkter i ett flygplan med avseende på både hårda och mjuka ytor. Förutom antimikrobiellt produktskydd erbjuder vi även en hållbarhetshistoria kring ökad livslängd på material, något som kommer att vara högst upp på agendan när branschen öppnar upp igen och människor börjar resa”, säger Maria Virginia Beavon, affärsutvecklingschef för Polygiene Group.

Mer information

Presskontakt Polygiene

Ulrika Björk, VD, ulrika.bjork@polygiene.com, +46 70-921 12 75

Maria Virginia Beavon, affärsutvecklingschef, maria.beavon@addmaster.co.uk, +44  7984 175 233

Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina.kruhsberg@polygiene.com, +46 70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News: http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/


Polygiene Group är världsledande inom antimikrobiella teknologier och lösningar för luktkontroll. Vi behandlar hårda ytor och textilier för att säkerställa att dina produkter är bättre skyddade och mer hygieniska, och att du känner dig fräsch och luktfri. Som ledande ingredient brand arbetar vi med över 500 globala premium-varumärken inom våra affärsområden Product Protection och Freshness. Vi har ett brett utbud av teknologier som adderar värde till våra kunders produkter och gör det möjligt för konsumenter att leva ett mer medvetet liv. Vi erbjuder lösningar och behandlingar för produkter med teknologierna BioMaster, VeriMaster, ScentMaster och MasterPiece, BioStatic och OdorCrunch. Polygiene är noterat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Polygiene Group at AIX PR SWE 220705

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Inbjudan till Latours presentation av halvårsrapporten 2022

Latour offentliggör delårsrapporten för andra kvartalet den 23 augusti 2022 kl. 08.30. Samma dag kl. 10.00 presenterar VD och koncernchef Johan Hjertonsson rapporten tillsammans med finansdirektör Anders Mörck och svarar på frågor i en webbsänd telefonkonferens. Presentationen genomförs på engelska. 

För att delta på mötet och därmed ha möjlighet att ställa frågor, vänligen ring +46 (0)8 566 427 07
För att följa webbsändningen vänligen använd länken:
https://onlinexperiences.com/Launch/QReg/ShowUUID=1C5641CA-44A5-4151-861F-9E0E1BF00A36

Göteborg, 16 augusti 2022

INVESTMENT AB LATOUR (PUBL)
Johan Hjertonsson
Verkställande Direktör

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Johan Hjertonsson, VD och koncernchef, tel. 0702 29 77 93, eller
Anders Mörck, ekonomi- och finansdirektör, tel. 0706-46 52 11

Investment AB Latour är ett blandat investmentbolag bestående av en helägd industrirörelse samt en portfölj av börsnoterade innehav där Latour är huvudägare eller en av huvudägarna. Börsportföljen består av tio betydande innehav med ett marknadsvärde på 74 miljarder kronor. Den helägda industrirörelsen omsätter cirka 19 miljarder kronor.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande 2022-08-16

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera