1515
Annons

DRILLCON ERHÅLLER BORRKONTRAKT MED BOLIDEN TARA MINES DAC PÅ IRLAND

Boliden Tara Mines Dac har tecknat ett kontrakt med Drillcon Irland Ltd rörande raiseborrning. Avtalet avser att borra ett ventilationsschakt underjord med en längd på cirka 90 meter och 4,5 meter i diameter. Arbetet startar upp i närtid.  

  • ” Vi är otroligt glada att vi igen får förtroendet från Bolidens ledning i Irland att genomföra ytterligare ett raiseborrningsarbete. Boliden är en viktig kund och vi ser det som kvitto på att Drillcon levererar ett mervärde till Boliden koncernens produktion av basmetaller. ” säger Patrik Rylander vd på Drillcon AB.

Örebro 23 maj 2022

                            

Patrik Rylander,

Drillcon AB    

VD & Koncernchef

Pressreleasen och ytterligare information om Drillcon kan inhämtas på www.drillcon.se

Allmänt om Drillcon-gruppen:

Drillcon AB (publ), med dotterbolagen Drillcon Scandinavia AB, Drillcon Irland Ltd, Drillcon Iberia SA, Drillcon Americas SpA och Drillcon Norway AS, utför prospektering- och raiseborrning inom gruv- och anläggningsindustrin, i Norden, Iberiska halvön, Europa och sydamerikanska marknaden.

Drillcon AB (publ) är listat på First North Premier Growth Market vilket är en alternativ marknadsplats som drivs av NASDAQ OMX Stockholm AB. Bolag vars aktier handlas på First North Premier Growth Market är inte skyldiga att följa samma regler som börsnoterade bolag, utan ett något mindre omfattande regelverk anpassat till företrädesvis mindre bolag och tillväxtbolag. Bolagets Certified Adviser är Eminova Fondkommission, +46 (0)8 – 684 211 00, info@eminova.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressrelease -Drillcon erhåller raiseborrningskontrakt med Boliden Tara på Irland

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Mirovia Group förvärvar F Consulting i Sverige AB, specialister på att bygga framtidens digitala arbetsplatser

Mirovia Nordics AB (publ) förvärvar F Consulting i Sverige AB, och utökar därmed sin portfolio till att även innehålla specialister på framtidens digitala arbetsplatser. F Consulting redovisade under räkenskapsåret 20/21 en nettoomsättning om 28 MSEK samt en EBITDA om 7,5 MSEK. 

F Consulting grundades 2008 och har idag 15 anställda. De bygger digitala arbetsplatser åt stora globala företag med anställda över hela världen, och agerar plattformsoberoende. Deras kunder har flera tusentals anställda med högt ställda krav på automatisering och regelefterlevnad och verkar ofta inom bank och finans, energi och kärnkraft, detaljhandeln samt inom offentlig verksamhet.
 

Under pandemin har den digitala arbetsplatsen exploderat. Vi har väldigt många stora förfrågningar om att bygga nästa generations moderna digitala arbetsplatser, och att med Mirovia Group komma in i ett större sammanhang, med systerbolag som har kringliggande tjänster, gör att vi kan växa våra affärer både monetärt och strategiskt framöver”, säger Fredrik Zetterström, VD på F Consulting i Sverige AB. 
 

F Consulting är experter på att kombinera högt ställda säkerhetskrav med en fantastisk användarupplevelse som inte bara ökar produktiviteten men även gör kunderna till en mer attraktiv arbetsgivare. F Consulting hjälper sina kunder med alla delar inom den digitala arbetsplatsen, från förstudier, analys- och strategiarbete, implementationsprojekt till förvaltning och vidareutveckling av deras digitala arbetsplatser.
 

“Vi är glada och stolta över att F Consulting har valt att bli en del av Mirovia Group. Medarbetarna på F Consulting präglas både av hög kompetens och av en genuin och personlig touch i sin kundkontakt, och därför kommer de att passa in hos oss på Mirovia som handen i handsken” säger Sebastian Karlsson, VD på Mirovia Group.

Om F Consulting:

F Consulting är specialister på att bygga digitala arbetsplatser åt globala företag med tusentals anställda. F Consulting agerar plattformsoberoende och kan på så sätt agera både rådgivande och implementerande. F Consulting hjälper sina kunder med allt från förstudier, analys- och strategiarbete, implementationsprojekt till förvaltning och vidareutveckling av deras digitala arbetsplatser.

Om Mirovia:

Mirovia är en koncern som investerar i entreprenörsledda bolag som erbjuder mjukvarulösningar och nischade IT-tjänster. Mirovia grundades 2020 med målet att vara en aktiv ägare och affärspartner till små och medelstora bolag som har fortsatt självstyre över sin verksamhet.
 

För mer information, vänligen kontakta:

Sebastian Karlsson, VD och medgrundare, på mailadress sebastian@mirovia.io

www.mirovia.io

Denna information utgör insiderinformation som Mirovia Nordic AB (publ) är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning 596/2014. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande vid den tidpunkt som är angiven av Bolagets nyhetsdistributör Cision vid publiceringen av detta pressmeddelande. Ovanstående ansvariga personer kan också kontaktas för ytterligare information.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Mirovia Group förvärvar F Consulting i Sverige AB (regulatoriskt pressmeddelande)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?