1515
Annons

ChromoGenics utnämner ny CFO

Erik Elfström tillträder som ny CFO för ChromoGenics den 1:e september

Efter att under de senaste åren löst CFO-rollen på konsultbasis har nu ChromoGenics slutfört rekryteringen av en permanent CFO. Erik Elfström tillträder rollen som CFO & Head of Investor Relations den 1:e september, 2022.  Erik har en examen i ekonomi med inriktning mot redovisning från Högskolan i Gävle och kommer närmast från rollen som CFO för Hectronic AB.

”Det här ligger helt i linje med de förstärkningar av företagsledningen som nu görs. Erik är en mycket kompetent och engagerad CFO med bred erfarenhet från teknikintensiva tillväxtbolag. Vi är mycket glada att vi lyckats knyta till oss Erik.”

Göran Atterling tjänstgör som CFO till Erik tillträder och finns tillgänglig under en övergångsperiod.

Kontakt:
Fredrik Fränding, VD
Tel: +46 (0)18 430 0430
Göran Atterling, CFO & Head of Investor Relations
Tel: +46 (0)18 430 0430
E-mail: info@chromogenics.com
ChromoGenics

Följande bilagor finns för nedladdning:
PM 220520 ChromoGencis ny CFO

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Decathlon and Payer sign agreement on B2B payments

Decathlon signs an agreement with the payment company Payer on a digital invoicing solution for B2B. With the new solution in place, Decathlon saves time and money on reduced administration while improving control of invoice management and post-purchase.

- Sports clubs around Sweden are an important customer group for us. With Payer’s solution, we can simplify invoice management for them. In addition, we can automate the handling of all invoices against companies, which will save a lot of time and money, says Guillaume Pigeard, Retail & B2B Leader at Decathlon. Payer is a strategic partner that in the long run will also be able to help us with B2B solutions for both Swish and our cash registers.

In addition to pure invoice management, the solution also includes the tool Payer Signup which makes it possible for Decathlon to credit review and purchase verify customers at the same time as their company data is filled in automatically.

- With Payer's payment solution, Decathlon can take a big step forward on its digital journey, says Peder Berge, CEO of Payer. Digitization in e-commerce in general has not come as far on the B2B side as in B2C. At the same time, customers' expectations of having just as simple and smooth shopping experiences as on the consumer side are increasing.

  
For further information:

Peder Berge, CEO Payer: 073-512 11 92 or peder.berge@payer.eu
Guillaume Pigeard, Retail & B2B Leader at Decathlon: +46 733 639 555 or guillaume.pigeard@decathlon.com

About Payer
Payer is one of Europe's leading payment companies in B2B. Our e-commerce platform helps customers increase their conversion, simplify payments and automate financial processes. The company, which was founded in 2007, saw a volume growth of 450% compared to the previous year to SEK 500 million in 2021.

About Decathlon
Decathlon is a sports department store chain that collects clothing and equipment for 70 sports under one roof. In addition to our own brands, we also sell most world-leading sports brands. Decathlon is headquartered in France, but is located throughout Europe and in Brazil, China and India. In Sweden you will find us in our stores in Westfield Mall of Scandinavia, Barkarby, Kungens kurva, Uppsala and in our web shop at Decathlon.se.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?