1515
Annons

Polygiene ger heltäckande luktkontroll i Forlohs jaktkläder

Ledande teknologier gör Forlohs nya Insect Shield-plagg® bäst i klassen för äventyr i varmt väder – funktion och design kombineras i den nya innovativa sommarkollektionen. Det tekniska outdoor-varumärket ”100% made-in-America" presenterar sin nya, lätta Insect Shield®-kollektion med skjortor och byxor som ger oöverträffad komfort och skydd. Det är några av de mest innovativa plagg som designats för outdoor-entusiaster, enligt Forloh.


Bild: Forloh. Text baserad på pressmeddelande från Forloh

"Vi har under flera år adderat mervärde till det innovativa och "100% made-in-America"-varumärket FORLOH och vi ser fram emot att fortsätta samarbeta under många år framöver. Forlohs plagg som är anpassade för varmt väder, behandlas med Polygienes kombinationsteknologier, Polygiene BioStatic™ och Polygiene OdorCrunch™ som ger en heltäckande luktkontroll - något som är avgörande då man jagar”, säger Ulrika Björk, VD Polygiene.

FORLOHs nya Insect Shield SolAir UPF Hooded Long Sleeve Shirt och Lightweight Pants är skickligt konstruerade för att bekämpa skadliga strålar från solen och bitande insekter, samtidigt som bäraren hålls sval, torr och luktfri. FORLOH är det första varumärke som kombinerar dessa branschledande teknologier i den nya kollektionen för varmt väder:

  • Insect Shield®: Luktfri och säker, ger effektivt, långvarigt och bekvämt insektsskydd.
  • brrr Pro®: Kylande mineraler håller hudtemperaturen 3,5 grader svalare samtidigt som den förbättrar tygets fukttransporterande egenskaper med mer än 700 procent.
  • UPF 900+: Världsledande solskydd som håller skadliga strålar borta från huden.

"Det här är överlägset de mest tekniskt avancerade skjortor och byxor du kan bära när du är ute i skog och mark", säger Andy Techmanski, VD och grundare av FORLOH. ”Plaggen som kan användas till alla slags friluftsaktiviteter förutom jakt och fiske är bra exempel på vårt löfte att tillverka mångsidiga premiumplagg på plats här i USA - plagg som vida överstiger våra kunders förväntningar."

För köp och mer information: FORLOH.com.

Om FORLOH
FORLOH är ett tekniskt outdoor-varumärke för utrustning och kläder som är "100% made-in-America". Från starten i Whitefish, Montana, använder FORLOH en "no-concessions" -strategi för produktutveckling och design, så att outdoor-entusiaster kan känna sig rustade för alla slags aktiviteter tack vare FORLOHS sortiment av prisbelönta produkter. I FORLOHS plagg används innovationer från andra branscher, inklusive NASA och bilindustrin, vilket skapar unika egenskaper. Alla produkter levereras med livstidsgaranti och distribueras via två fysiska flagship stores, en i Whitefish, MT och den andra i Austin, TX och på FORLOH.com

Presskontakt Polygiene
Ulrika Björk, VD, ulrika.bjork@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina.kruhsberg@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab

Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/


Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 300 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Polygiene Forloh PR SWE 220512

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Verisec InternationalAnnons

Trustscale bygger en molntjänst för betalsäkerhet

Säkerheten är hårt reglerad i betalbranschen och tidigare har varje aktör fått sköta sin tekniska säkerhet med egen personal och infrastruktur. Från och med 2022 tillåter branschorganisationen PCI att dessa kritiska funktioner får outsourcas och köpas in som molntjänst av PCI-certifierade företag.

– Trustscale ombesörjer via koncernbolaget Verisec International och dess internationella verksamheter redan i dag denna tekniska säkerhetsinfrastruktur åt de flesta banker och betalförmedlare i Norden och Baltikum samt i Arabemiraten, Australien och Nya Zeeland. Därför är det ett smidigt och tryggt val för kunden att göra denna resa med oss, säger Anders Henrikson, CEO på Verisec.

Trots att säkerhetsaspekten är vital för företag som arbetar med betallösningar har ansvaret för säkerhetsinfrastrukturen legat hos dem själva, företag för företag och bank för bank. Anders Henrikson, CEO på techföretaget Verisec International, menar att det inte är hållbart då risken för säkerhetshål är stor om det inte byggs på rätt sätt.

– Att öka och säkerställa säkerheten genom att lägga funktionen på tredje part gör den inte bara mer hållbar; en molntjänst kan även skapa bättre skalbarhet och lönsamhet.

Upptäcker onormala mönster

Verisec ombesörjer säkerhetsinfrastruktur åt de flesta banker och betalförmedlare i Norden och Baltikum samt i Arabemiraten, Australien och Nya Zeeland. Skalbar säkerhet och tillit är kärnan i Trustscale-koncernens teknologi- och tjänsteerbjudande. Molntjänsten kommer bland annat att skydda kortuppgifter med hjälp av kryptering för att säkerställa att obehöriga inte kan fånga upp dessa i klartext. Tjänsten validerar även en individs PIN-kod, exempelvis från en kortterminal eller Smartphone. Dessutom kommer Verisec åt stora mängder transaktionsdata och kan på så sätt erbjuda kunder realtidstjänster som kan upptäcka onormala mönster i datatrafiken, mönster som kan tyda på pågående attacker mot betalnätverket.

– Genom att snabbt kunna upptäcka förändringar kommer Verisec kunna blockera trafik från terminaler och telefoner som uppvisar tydliga tecken på bedrägeri. Just nu byggs den här molntjänsten som i sin tur kommer att bestå av ett antal kryptografiska tjänster som används i samband med betalningar – oavsett om det rör sig om klassiska kortbetalningar, mobila betalningar, Apple/Google Pay eller e-commercetransaktioner.

Tar en större del av värdekedjan

Att utveckla en molntjänst innebär enligt Anders Henrikson att Trustscale tar en större del av värdekedjan och inte bara ansvarar för drift utan även all löpande förvaltning och förändringshantering.

– Bedrägeri inom onlinebetalningar har vuxit kraftigt de senaste åren och Trustscale tänker bidra till att vända på denna trend. 

FAKTA:

Trustscale erbjuder kryptografiska tjänster som skyddar data, digitala identiteter och betaltransaktioner. Målet är att Trustscales molntjänst ska bli tillgängliga för många olika vertikalmarknader via enkla API:er. På detta sätt höjer vi säkerheten i samhället i stort.

www.verisecint.com 

 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Verisec International och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?