1515
Annons

U.S. Air Force utökar sin satsning på PTC:s Servigistics

Servigistics-lösningen omfattar FedRAMP-certifierad säkerhet och ska optimera en av världens mest komplexa försörjningskedjor

Stockholm, 25 januari, 2022PTC (NASDAQ: PTC) meddelar att U.S Air Force (USAF) utökar sin satsning på PTC-lösningen Servigistics® Service Parts Management SaaS. Satsningen är ett led i U.S. Air Force:s SCM-initiativ, ESCAPE, vilket omfattar 3 000 medarbetare. Avtalet är på fem år och är värd upp till 95 miljoner USD.

USAF använder Servigistics för att planera och optimera sin försörjningskedja för reservdelar, vilken omsätter produkter till ett värde av 76 miljarder USD. Satsningen bygger vidare på tidigare satsningar på Servigistics genom att tillföra ny funktionalitet, möjliggöra utfasning av befintliga system, konsolidera IT-kostnader och ytterligare förbättra beredskapen.

“Huvudsyftet är att maximera tillgångsberedskapen för resurser och utrustning, säger Abigail Strobell, Program Manager på USA:s försvarsdepartement. “Det är en komplex uppgift och tack vare att vi har bra erfarenheter av PTC:s Servigistics-lösning sedan tidigare känner vi oss trygga med den här satsningen.”

Servigistics stödjer ESCAPE-initiativet att modernisera planering, öka flygplansberedskapen och förbättra kritisk serviceverksamhet.

“U.S. Air Force har en av världens mest komplexa försörjningskedjor för reservdelar,” säger Leslie Paulson, General Manager, Servigistics Business Unit, PTC. “Genom att ta till sig digitala lösningar som Servigistics, kan USAF förändra sin försörjningskedja för reservdelar och därigenom optimera planering och logistik inom sitt underleverantörsnätverk och stärka sin digitala tråd.”

PTC:s President och CEO Jim Heppelmann tillägger: “PTC är stolta över att fortsätta att stödja USAF:s digitala förändrings- och moderniseringsarbete för att bättre kunna säkerställa beredskapen för resurser och utrustning.”

Servigistics uppfyller de högsta standarderna och används inom USAF, Coast Guard, och hos leverantörer som Boeing, Lockheed Martin, Northrop Grumman, med flera.

Ytterligare information:

Presskontakt
PTC
Corporate Communications
Gabrielle Farrell
gfarrell@ptc.comSe fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Knowit vinner ramavtal för Ineras strategiska utveckling

Knowit har fått förtroendet att som strategisk partner delta i vidareutveckling av Ineras applikationstjänster. Ramavtalet omfattar större delen av Ineras tjänster inklusive viktiga nationella tjänster som 1177.

Knowit är en av åtta strategiska partners som fått förtroendet i det nya ramavtalet. Knowit har ett långt samarbete och erfarenhet av att utveckla digitala lösningar för Inera. Knowit har bland annat tillsammans med Inera utvecklat den webbplattform som 1177.se bygger på. Webbplatsen riktar sig till alla invånare i Sverige och ställer därför höga krav på tillgänglighet och användbarhet.

  • Vi är stolta över att ha fått fortsatt förtroende inom ramen för den nya upphandlingen. Genom tilldelningen av Ineras ramavtal för utveckling och förvaltning av applikationer vill vi även framåt bidra i arbetet för Vision e-hälsa 2025, säger Mikael Parik som är kundansvarig på Knowit.

Knowit har utöver tilldelningen i upphandlingen av det nya ramavtalet vunnit ett avrop som innebär utveckling av ett nytt innovativt rådgivningsstöd för vårdpersonal i 1177-tjänsten. Sedan tidigare finns också ett längre samarbete där fd Cybercom (sedan 2021 en del av Knowit) stöttat Inera med säkerhetslösningar.

  • Att vara partner till Inera, och tillsammans med övriga utvalda samarbetspartners få vara med och bidra till utvecklingen av viktiga samhällsfunktioner är ett konkret sätt att bidra till vår vision om att skapa ett hållbart och mänskligt samhälle, säger Christina Johansson, Kommunikationschef på Knowit.

Knowit kommer löpande att aktivt erbjuda digitala tjänster i de avrop som Inera genomför inom ramen för det ramavtal som nu trätt i kraft och ser stora möjligheter att kunna bidra till framtidens innovativa applikationslösningar.

För mer information, kontakta

Sebastian Vidovic, Affärskontoret Knowit, +46 730 746 837eller sebastian.vidovic@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, +46 70 5421734 eller christina.johansson@knowit.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
PM_Inera_220520

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?