1515
Annons

Prebona: Ny hemsida för OptiBoost i samarbete med OptiCept och Syngenta

Inom ramen för samarbetet mellan Syngenta, OptiCept och Prebona lanseras en ny hemsida för OptiBoost. (www.optiboost.se). Hemsidan är en viktig del i marknadsföringen och försäljningen av att kunna erbjuda kraftfulla och hållbara lösningar till odlare, återförsäljare och konsumenter runt om i världen.

OptiBoost är en applikationsplattform som förlänger hållbarheten för behandlade snittblommor samtidigt som färg och lukt bevaras. Oberoende tester påvisar ökad försäljning och minskat svinn för behandlade snittblommor. OptiBoost inkluderar näringslösningar från Prebona.

-Det blir oerhört spännande att följa lanseringen av OptiBoost då den initiala responsen har varit mycket positiv. OptiBoost är ett perfekt exempel på en smart symbios och nära samarbete mellan tre bolag där två svenska, banbrytande teknologier, OptiCept och Prebona marknadsförs globalt av Syngenta som är huvudansvarig för den internationella marknadsföringen. Det är även ett bra exempel på hur ny, innovativ teknologi kan bidra med ökad försäljning och mer hållbara lösningar för våra gemensamma kunder säger Patrik Bernstein, VD Prebona.

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: patrik.bernstein@prebona.com

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare, AgriCare samt HealthCare. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?