1515
Annons

ENWELL expanderar i Sverige genom ett samarbete med grundaren av Mockfjärds Fönster – sjösätter ett koncept med fokus på enkelhet och miljö

 januari 18, 2022, Nyheter ENWELL

 

Tillsammans med Treviona, med mångårig erfarenhet av att etablera skalbara koncept för villamarknaden, inleds nu ett samarbete för att utveckla ett landsomfattande erbjudande för klimatsmarta hem. ENWELL, med en årsomsättning på 450 Mkr och 175 anställda, finns idag på 20 orter från Skåne till Dalarna - och stadigt växande.

 

ENWELL är på väg att starta ett nytt helhetskoncept inom försäljning, installation och service som vänder sig till husägare. Uppstart sker under våren i Stockholm och kommer under året att lanseras i hela Sverige.

 

”Vi ser stor potential att öka ENWELLs täckning över Sverige genom att ytterligare stärka vårt erbjudande. Alltid med miljön som ledstjärna och en lokal närvaro med kunden i absoluta centrum i allt vi gör. Vi gläder oss åt samarbetet med Treviona vilkas erfarenhet jag är övertygad om kommer att bidra till konceptets design och utrullning.”, säger Martin Reinholdsson, VD ENWELL AB.

 

Veli-Matti Heikkinen är grundare av Mockfjärds Fönster, Sveriges ledande fönsterbytare. Idag är han partner och affärsutvecklare på Treviona. Treviona kommer att bidra med stor kunskap om villakundernas behov, men har även ett starkt hållbarhetstänk.

”Att i samarbete med en branschledande aktör som ENWELL få skapa ett koncept som gör det enkelt för villaägare att klimatanpassa huset och samtidigt spara pengar känns väldigt stimulerande.

Nu ser vi fram emot nästa steg och att snart få presentera vårt erbjudande för marknaden” säger Veli-Matti Heikkinen, partner och affärsutvecklare på Treviona.  

 

Samarbetet innebär att båda företagen nu även inleder en rekryteringsprocess för att tillsätta nyckelpersoner som är med och driver expansionsarbetet.

 

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Martin Reinholdsson, VD ENWELL AB, mobil: 070 539 67 92,

e-post: martin.reinholdsson@enwell.se

 

Fakta

Bolagsgruppen ENWELL är ledande i Sverige på hållbara energilösningar för småhus och villamarknaden. Med geotekniken som grund är vår vision att vara det självklara valet för människor som vill leva klimatsmart i sina hem. Via dotterbolagen finns lokal expertis nära 2/3 av Sveriges 2,5 miljoner husägare.

ENWELL AB är ett helägt dotterbolag till Vattenfall och en del av Vattenfalls strategi att möjliggöra ett fossilfritt liv inom en generation.

 

Treviona erbjuder värdeskapande affärsutveckling. Trevionas koncept och kompetenser hjälper företag att skapa lönsam tillväxt. Teamet har kompletterande styrkor och erfarenheter, med kunskaper inom affärsutveckling, styrelsearbete, försäljning, marknadsföring, rekrytering, organisationsutveckling och ledarskap.

 

 

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Hansa Biopharma completes enrollment in imlifidase phase 2 study in antibody mediated rejection (AMR) episodes post kidney transplantation

  • 30 patients with active or chronic active antibody mediated rejection (AMR) episodes post kidney transplantation have been enrolled and randomized 2:1 to imlifidase v.s. standard-of-care
  • Completion of enrollment marks an important milestone for Hansa, as the company explores the potential of imlifidase in the post transplantation setting. 
  • Acute AMR episodes post kidney transplantation occur in 5-7% of patients, with significant risk of patients losing graft function. There is no approved treatment for preventing and treating AMR. 

Lund, Sweden May 23, 2022. Hansa Biopharma AB, “Hansa”, (Nasdaq Stockholm: HNSA), pioneer in enzyme technology for rare immunological conditions, today announces the completion of enrollment in its phase 2 study evaluating safety, tolerability and efficacy of imlifidase in patients with active and chronic active antibody mediated rejection (“AMR”) episodes. A first data read out is expected in the second half of 2022, as previously guided.

“The on-time completion of enrollment in the AMR phase 2 study is an important milestone in the clinical development of imlifidase for this patient population and is a testimony to our commitment to develop potentially life-saving and life-altering therapies for patients with rare immunological diseases with significant unmet medical need”, says Christian Kjellman, Chief Science Officer, Hansa Biopharma. “Long-term graft survival is challenged by AMR post kidney transplantation, and imlifidase has the potential to have a meaningful positive impact for these patients and the healthcare system at large.”

Acute AMR post kidney transplantation is a serious condition that occurs in 5-7%  of kidney transplants and is a significant challenge to long-term graft survival. AMR, is the main cause of graft dysfunction and loss after kidney transplantation. In the U.S. and Europe, approximately 45,000 patients receive kidney transplants annually, and approximately 400,000, currently live with a kidney transplant.

The AMR phase 2 program is a randomized, open-label, multi-center, controlled study, that has enrolled a total of 30 AMR patients across centers in France, Germany, Austria, Australia, and the U.S. This study is designed to evaluate the safety and efficacy of imlifidase in eliminating donor specific antibodies (“DSAs”) in acute AMR patients, post transplantation. Twenty individuals have been randomized to receive imlifidase treatment comprised of one intravenous dose of 0.25mg/kg, while 10 individuals in the active control arm received 5-10 sessions of plasma exchange. Efficacy and safety is monitored over a six-month period post treatment.

More information about the trial is available at ClinicalTrials.gov under NCT03897205 (2019).

For further information, please contact:
Klaus Sindahl, Head of Investor Relations
Hansa Biopharma 
Mobile: +46 (0) 709-298 269
E-mail: klaus.sindahl@hansabiopharma.com 

Katja Margell
Head of Corporate Communications 
Hansa Biopharma 
Mobile: +46 (0) 768-198 326
E-mail: katja.margell@hansabiopharma.comFöljande bilagor finns för nedladdning:
20220523 HNSA - PR AMR completion of enrollment FINAL ENG

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?