1515
Annons

Mangold Insight tar upp Brighter till bevakning och publicerar initial analys

Brighter AB (publ) (”Brighter” eller ”Bolaget”) meddelar idag att Mangold Insight inleder bevakning av Brighter och publicerar initial analys.

Analysen grundas bland annat på den globala diabetesmarknadens storlek som växer med 6,1 procent per år (CAGR), samt Bolagets fokus mot digital diabetesvård, där den teknologi som Bolaget har utvecklat väntas förbättra kvaliteten och överskådligheten med vilken diabetes behandlas. Utmaningar som identifieras är att Bolaget måste lyckas med kommersialiseringen under 2022 och därigenom etablera sig och ta marknadsandelar.

Mangold Insight anser att Brighters lösningar och de flertal samarbetsavtal med olika partners runtom i världen ger en bra grund för Bolaget att lyckas. Speciellt då intresset för digitala vårdlösningar anses vara skyhögt, och allt fler investerare ser mervärdet som alternativa aktörer för med sig till patienter och sjukvården.

Länk till analysen i sin helhet här

För ytterligare information, vänligen kontakta:

Investor Relations
IR@brighter.se

Certified Adviser
Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, +46 (0)8 – 684 211 10, adviser@eminova.se, www.eminova.se.

Om Brighter AB (publ)

Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighters kvalitetssystem är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.

Följande bilagor finns för nedladdning:
PR 20120114_Mangold Insight Analys SWE

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?