1515
Annons

Arbetsrättsexperten - ledningsgruppen utökas med Domare från Uppsala Tingsrätt

Arbetsrättsexpertens ledningsgrupp utökas med f.d domare. Arbetsrättsexperten styrs av VD Johannes Merbom i samråd med f.d domaren och idag chefsjurist Magnus Norström, chefsjurist Bo Villner och chefsjurist Katarina Andjelic.    

Arbetsrättsexperten ledning

Arbetsrättsexperten är Sveriges störste arbetsrättsbyrå. I november utökade Arbetsrättsexperten sin ledningsgrupp med ännu en topprekrytering. Sedan tidigare har byrån chefsjurist Bo Villner, som är något av en legend inom den arbetsrättsliga världen med nästan 50 år som jurist inom arbetsrätt i bagaget, bland annat från LO-TCO Rättsskydd AB, och banbrytande domar inom rättsområdet som den sk. Bastubadardomen från 1978 på sitt CV, samt chefsjurist Katarina Andjelic, som har en bakgrund inom Polismyndighetens utrednings- och förhörsverksamhet.

Arbetsrättsexpertens senaste tillskott är Magnus Norström med över 30 års erfarenhet inom domstolsväsendet, bland annat från tjänstgöring i Högsta domstolen. Han har även arbetat som domare i Uppsala och Södertörn tingsrätt i över 15 år, och genom EU-insatsen EULEX arbetat som domare i Republiken Kosovos Högsta domstol samt arbetat i Tyskland och Frankrike inom ramen för domstolsverkets utbytesprogram för domare. Magnus Norström är känd från flera prejudicerande domar, exempelvis den dom om dubbelbestraffning vid skattetillägg som även Sveriges Högsta domstol senare valde att ansluta sig till. Magnus Norström har handlagt arbetsrättsliga mål under större delen av sin yrkeskarriär inom domstolsväsendet och hans erfarenhet och kompetens kommer att vara till stor nytta för ledningsgruppen och för arbetet med att säkerställa den juridiska kvaliteten i verksamheten som chef över byråns förhandlingsjurister.

Arbetsrättsexperten är Sveriges största arbetsrättsbyrå och har hittills år 2021 handlagt över 1700 arbetsrättsliga ärenden. Byrån företräder både företag och privatpersoner i arbetsrättsliga tvister och förhandlingar, både i och utanför domstol. Byrån har huvudkontor i Stockholm, med underkontor på ett flertal andra orter, bland annat Göteborg, Malmö och Arbetsrättsexperten Amsterdam.    

Arbetsrttsexperten ledningsgrupp

Arbetsrättsexperten

Johannes Merbom
VD

Följande bilagor finns för nedladdning:
Arbetsrättsexperten ledning

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från SigmaAnnons

Ger nycklar för lyckad molntransformation

Rashin Kabodvand, vd, och Jimmy Dahlqvist, head of AWS Technology på Sigma Technology Digital & Cloud Solutions.
Rashin Kabodvand, vd, och Jimmy Dahlqvist, head of AWS Technology på Sigma Technology Digital & Cloud Solutions.

Molnet har gått från ”nice to have” till ”need to have” under pandemin – och utvecklingen spås hålla samma snabba takt även framåt. Sigma Technology Digital & Cloud Solutions jobbar nu för att möta det stora behovet hos svenska och internationella företag.  

Molnet blir en möjliggörare för att lyckas med digitalisering, men för att maximera affärsnyttan av en förflyttning till molnet bör man identifiera vilka delar av den egna verksamheten som faktiskt skulle effektiviseras av att genomgå en molntransformation. 

Just detta tar Sigma Technology Digital & Cloud Solutions avstamp i. De är ett nystartat IT-konsultbolag som utmanar branschen och sina kunder i hur en molntransformation kan och bör se ut. Vd:n Rashin Kabodvand berättar varför molnet bör bli en pusselbit i alla organisationers digitaliseringsstrategi.

– Vi måste möta den digitala omställningen genom nya och förbättrade tjänster. Behovet av snabb ”time to market” ökar och är viktig för företagens konkurrenskraft. Resultatet av en molntransformation blir effektivisering, flexibilitet, tillgänglighet och skalbarhet. Att flytta till molnet är nödvändigt för ökad affärsnytta, säger hon. 

Skapar verklig affärsnytta

Allt handlar om att digitalisera rätt saker. Jimmy Dahlqvist, head of AWS Technology på Sigma Technology Digital & Cloud Solutions, förklarar. 

– Molnet ger oss bättre möjligheter att göra rätt saker och hitta en teknisk lösning. Genom att ta bort ”undifferentiated heavy lifting” och använda sig av managerade tjänster i molnet kan verksamheten fokusera på att skapa affärsnytta. När vi hjälper våra kunder tittar vi inåt och diskuterar vad som ska flyttas till molnet, varför och hur det ska gå till, säger han och fortsätter:

– Vi tycker inte att man ska migrera för migrerandets skull. Vi pratar sällan om att skära ner kostnader. Molnet handlar inte om att spara pengar, utan om att nå en ökad lönsamhet.

Backas upp av stabil koncern

Sigma Technology Digital & Cloud Solutions startades upp i början av 2021. På tio månader har bolaget vuxit till 40 anställda. Målet är att företaget ska bli en av de tre främsta molntjänstleverantörerna på marknaden. 

Förutom att leverera paketerade tjänster utifrån plattformarna Microsoft Azure, Amazon Web Services och Google Cloud kan företaget också bidra med kompetensförsörjning, något som kan vara avgörande för att lyckas med en digital transformation.

– Vi är ett nischat bolag med en tydlig vision, samtidigt som vi tillhör en koncern med över 4000 anställda med expertis inom allt som rör teknologi. Detta gör att vi kan leverera specialistkompetens till våra kunder i stora volymer, trots att vi är ett nystartat bolag, säger Rashin Kabodvand.

Vill du effektivisera din verksamhet genom molntjänster? Läs mer här. 

Om Sigma Technology Digital & Cloud Solutions

Sigma Technology Digital & Cloud Solutions är ett nystartat bolag inom Sigma Technology-gruppen. Bolaget fokuserar på systemutveckling, design och publika molntjänster. Sigma Technology Digital & Cloud Solutions har i dag 40 anställda och har som mål att bli 100 specialiserade konsulter.

Mer från Sigma

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Sigma och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?