1515
Annons

Prebona ingår agentavtal i BeNeLux

Prebona AB (publ) meddelar idag att Bolaget tecknat ett agentavtal med företaget BECSales i Nederländerna avseende stora delar av Prebonas produktsortiment. Fokus kommer att ligga på Prebonas antimikrobiella produkter samt lukteliminerande produkter Prebona Disinfect samt Prebona OdorControl.

Företaget kommer under avtalet att marknadsföra och sälja Prebonas produkter mot kunder i BeNeLux. Avtalet löper initialt under tre år. BECSales har lång erfarenhet av marknadsföring och försäljning på marknaden i BeNeLux och har breda och väletablerade kontaktnät.

Avtalet är ett viktigt strategiskt steg i att expandera Prebonas försäljning i Europa. Samarbetet bedöms skapa långsiktiga och stabila kundrelationer på marknaden i BeNeLux.

-Det är oerhört glädjande att vi hittat en sådan lämplig partner i BeNeLux. Min bedömning är att det är en mycket intressant marknad med stor potential för Prebonas produkter, säger Patrik Bernstein, VD Prebona.

För ytterligare information kontakta:

Patrik Bernstein, VD, Telefon +46 70 638 2678, E-post: patrik.bernstein@prebona.com

Prebona AB (publ) är ett materialteknikbolag som utvecklar, marknadsför och säljer funktionella, miljövänliga och kostnadseffektiva material och ytbeläggningar inom affärsområdena AirCare, SurfaceCare, AgriCare samt HealthCare. Prebonas vision är att bli en ledande leverantör av funktionella material och ytbeläggningar. Prebona AB (publ) (PREBON) är listat på Spotlight Stockmarket. För mer information se www.prebona.com.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?