1515
Annons

Kommuniké från extra bolagsstämma i Storytel AB (publ)

Extra bolagsstämma för Storytel AB (publ) ("Storytel") hölls idag den 30 november 2021 varvid aktieägarna fattade följande beslut. Med anledning av den pågående coronapandemin genomfördes stämman enbart genom poströstning, utan fysiskt deltagande.

Extra bolagsstämma beslutade, i enlighet med valberedningens förslag, att styrelsen ska bestå av åtta ledamöter och inga styrelsesuppleanter.

Beslutades vidare, i enlighet med valberedningens förslag, att den nyvalda styrelseledamoten ska erhålla ett arvode om 250 000 kronor på årsbasis, att prorateras för den del av året som han är tillsatt. Det beslutades vidare, i enlighet med valberedningens förslag, att Richard Stern väljs till ny styrelseledamot. Det noterades att Joakim Rubin, Stefan Blom, Helen Fasth Gillstedt, Malin Holmberg, Rustan Panday, Jonas Sjögren och Jonas Tellander kvarstår som styrelseledamöter.
 

FNCA Sweden AB är bolagets certified adviser. FNCA kan nås på info@fnca.se samt 08-528 00 399.
 

För mer information, vänligen kontakta: 

Andreas Lindblom, Head of FP&A and Investor Relations, Storytel

Tel: +46 72 506 14 22

Email: andreas.lindblom@storytel.com


Dan Panas, Head Global Communications & PR, Storytel

Tel: +46 70 186 52 90

Email: dan.panas@storytel.com


Om Storytel

Storytel är en av världens största abonnerade streamingtjänster för ljudböcker och e-böcker, och erbjuder lyssning och läsning av mer än 700 000 titlar i tjänsten globalt. Vår vision är att göra världen till en mer empatisk och kreativ plats, genom fantastiska berättelser som kan delas och uppskattas av vem som helst, var som helst och när som helst. Storytels streamingverksamhet verkar under varumärkena Storytel och Mofibo. Storytels förlagsverksamhet består av ljudboksförlaget StorySide, samt välkända nordiska förlag som Norstedts Förlagsgrupp, People´s och Gummerus. Storytel finns idag på 25 marknader och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?