Annons

Svensk Familjejuridik byter ägare

Svensk Familjejuridik, en specialiserad byrå inom familjerätt ingick tidigare i en koncern. Byrån har sedan en tid tillbaka köpts loss från koncernen, av de anställda, och fortsätter sin verksamhet alltjämt. Det nya ägarförhållandet innebär att byrån ägs och drivs av verksamhetens jurister i konstellation med verksamhetens operativa chef. Byrån är inne på sitt andra verksamma år och gör även detta år ett starkt resultat på en marknad med mycket hård konkurrens.

Juristbyrån har sedan en tid nischat sig på vårdnadstvister i syfte att erbjuda sina klienter spetskompetens inom området. Byråns jurister har lång erfarenhet och är specialister inom sitt område. Då förordnanden från domstolarna och rättskyddet från försäkringsbolagen ställer höga krav på meriterade juridiska ombud så har klienterna därmed alltid en garanti om att ombudet har lång och vedertagen erfarenhet som uppfyller förväntningarna.

Svensk Familjejuridik har valt inriktning på vårdnadsmål, då processande personal har bakgrund på olika Advokatbyråer med gedigen erfarenhet.  Då Operativ chefspersonal har bakgrund inom specialbefattningar på Socialtjänsten kan byrån erbjuda en ultimat kombination av kompetenser för att trygga den enskildes rätt och möjligheter i vårdnadstvisten. Byråns målsättning är att leverera den högsta möjliga kvaliteten i alla vårdnadsmål och ge klienter adekvat vägledning för att möjliggöra för klienten att få det resultat som den vill.

Svensk Familjejuridik ser fram emot kommande år och satsar målmedvetet på att erbjuda erfarenhetsbaserad kunskap, kvalitet och professionalitet till sina klienter, nu dock i helt egen regi.

Svensk Familjejuridik
 

Mari Humaloja Olsson
Operativ chef

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande (PDF)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera