Annons

Valutahandel expanderar till Storbritannien med ForexTrading.uk

Den svenska webbplatsen Valutahandel.se har vuxit rejält sedan lanseringen för drygt 3 år sedan. Som ett första steg i att anpassa sig mer för en mer internationell målgrupp, så expanderar sajten idag till Storbritannien, med webbplatsen ForexTrading.uk som idag släpps som betaversion. 

Efter att ha utbildat den svenska marknaden om hur man kan handla valuta, så är det dags för expansion för Valutahandel.se. Den andra internationella marknaden blir Storbritannien under sajten ForexTrading.uk.

Efter en rad framgångsrika jämförelse webbplatser, så bestämde sig grundarna för att prova ett nytt koncept i Sverige. Medan aktiehandel är väldigt stort i Sverige, så har valutahandel och andra typer av trading på nätet traditionellt inte attraherat en lika bred massa. En av anledningarna är att folk inte är lika insatta i hur man handlar valuta, samt diverse begrepp såsom rollover eller hur hävstång kan påverka valutahandeln. Valutahandel.se har byggt upp en valutaskola i ett försök att mätta törsten på information och samtidigt utbilda folk om möjligheter och risker med online trading.

Sverige och Skandinavien är ofta föregångare när det kommer till testmarknader för en rad olika industrier, påpekar medgrundaren Markus Jalmerot. 

En kombination av recensioner, tips, analytikers senaste analyser, korta flashnyheter och en introduktion till olika typer av trading är något som kännetecknar Valutahandel.se. Nu kommer precis samma koncept till Storbritannien, efter att läsarskaran har vuxit sig större i såväl Sverige som övriga delar av Skandinavien. Väntan är äntligen över.

Forextrading.uk släpptes live igår kväll och hajpen är redan stor. Från och med nu kan även britter och andra engelskspråkiga traders ta del av den populära hubben för allt som rör trading på nätet.

Designmässigt så är ForexTrading.uk identisk med sina systersidor i Sverige och Norge, med ett användarvänligt gränssnitt som ska vara enkelt att scrolla runt på. Trogna besökare kommer ofta tillbaka för att kolla in de senaste recensionerna och nyheterna.

Nu kommer alltså suget från Storbritannien - världens största marknad för valutahandel – att mättas. ForexTrading.uk har landsspecifika recensioner, som utgår från hur väl en valutamäklare har integrerats i landet när det kommer till betalsystem, support samt övriga produkter och tjänster. Läs mer om hur Valutahandel.se släpper ForexTrading.uk, eller gå direkt till den nya officiella sidan som återfinns på ForexTrading.uk.

Driften av ForexTrading.uk sköts av ForexTrading in UK Ltd, som återfinns på Sweden House i London och är den lokala filialen för den nyligen lanserade webbplatsen.

Markus Jalmerot
Medgrundare & Editor-in-Chief
+351911065323
mj@valutahandel.se


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera