1515

myFC får order på proof-of-concept-projekt för automatiserade lagerrobotar (AGV) från Porsche

Som tidigare meddelats har det svenska bränslecellsföretaget myFC ingått avtal med en ledande europeisk OEM. Detta avtal har nu lett till en inköpsorder från Porsche Leipzig för ett proof-of-concept-projekt där myFC:s patenterade bränslecellsteknik ska integreras i lagerrobotar (Automated Gudied Vehicle, AGV) vid företagets logistikcenter i Leipzig. Det totala ordervärdet uppgår till 203 000 euro, motsvarande cirka 2,1 miljoner svenska kronor.

”Efter att ett inledande arbete har gjorts har vår offert accepterats. Det är en viktig kommersiell framgång för oss som ett innovationsdrivet företag med vår vätgasdrivna och hållbara bränslecellsteknik, samt för dess användning i det för oss prioriterade segmentet intralogistik”, säger Michael Glantz, VD för myFC.

Ordern avser ett utvecklingsprojekt och leverns av proof-of-concept-integration där myFC:s patenterade hybridlösning för platta, modulära och skalbara bränsleceller ska integreras i de lagerrobotar som används i det automatiserade logistikcentret.

Enligt laboratorietester ger myFC:s bränslecellslösning i kombination med batterier en betydligt längre driftstid för AGV:er och autonoma mobila robotar (AMR) jämfört med konventionella batterilösningar, vilket i sin tur minskar kostnader och investeringsbehov.


Denna information är sådan som myFC är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-10-14 13:00 CET.

Vid frågor, vänligen kontakta:
myFC Press Office
E-mail: press@myfc.se
Telefon: 070 789 07 40


Certified Adviser:
Avanza Bank
E-mail: ca@avanza.se
Telefon: 08 409 421 20


Följande bilagor finns för nedladdning:
SVE_myFC_pressrelease_Porsche

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Beyond RetailAnnons

AI ritar om kartan för marknadsföringsbyråerna

Många bolag är idag beroende av sina byråer för deras annonsering på Google och optimeringsarbetet kring kampanjerna utförs ofta av byråns konsulter helt manuellt. Nu finns det ett bättre sätt.

Nästa generation av sökordsmarknadsföring (SEM) är redan här. Genom att använda maskininlärning kan Beyond Retail ta reda på den bästa strategin för dig och lägga det till omedelbar handling, automatiskt.

Gamla byråmodellen är dyr för dig och lönsam för byrån

Byråerna har höga kostnader för sin personal som de behöver få ersättning för. Men de tar oftast väldigt mycket betalt för enklare manuellt arbete som inte är särskilt krävande eller kvalificerat och som utförs mycket snabbare och billigare av en robot. För att hålla nere kostnaderna anställer man ofta juniora konsulter helt utan erfarenhet av SEM, ger dem en kortare introduktion och sedan får de börja arbeta med ditt konto. Men på fakturan debiteras du oftast ändå ett arvode motsvarande en senior strateg.

Personberoende

Detta gör också att resultaten blir väldigt beroende av vilken konsult som sitter och manuellt optimerar kampanjerna. Duktiga konsulter går snabbt vidare och får mer strategiska arbetsuppgifter och lämnar då raskt över ditt konto till någon ny junior eller någon som inte visat tillräcklig kompetens för att ta nästa steg.

Ett bättre alternativ för SEM och performance marketing

Beyond Retail erbjuder en kombination av en AI-tjänst för optimering och en senior performance marketing specialist för strategi till en kostnad som ofta är betydligt lägre än hos de större SEM-byråerna. Låter det intressant? Hör av dig till oss idag!

Mer från Beyond Retail

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Beyond Retail och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?