1515

Prostatype Genomics går in på tysk marknad - Ytterligare information

Prostatype Genomics kan idag meddela att man expanderar i Tyskland, en prioriterad marknad för företaget. Med omedelbar start kommer Karlheinz Dewald att representera företaget och Prostatype® prostatacancertest på den tyska marknaden.

Karlheinz Dewald kommer att representera Prostatype Genomics i rollen som Director of Market Development avseende den tyska marknaden. Karlheinz har många års erfarenhet från kommersiella roller i ledande företag inom områden som bioteknik, onkologi och urologi. Senast ledde Karlheinz implementeringen av en ny molekylär biomarkör för onkologisk diagnostik och behandlingsövervakning i Tyskland, Schweiz och Österrike.

För Prostatype Genomics är detta ytterligare ett viktigt steg in på den tyska marknaden. Med Karlheinz erfarenhet inom affärsutveckling och i att etablera marknadsorganisationer är vi övertygade om att vi kommer att se en snabb utveckling.

VD för Prostatype Genomics, Fredrik Persson, kommenterar: ”Jag är mycket glad över att stärka vår tyska närvaro. Detta är en viktig milstolpe i Prostatype Genomics kommersiella plan, och vi har varit noggranna med att hitta rätt person för att ytterligare utöka användningen av Prostatype® i Tyskland. Karlheinz Dewald har expertis och erfarenhet för att representera innovativa biomarkörer, som Prostatype®, inom diagnostik och prognostik. Karlheinz har också ett omfattande nätverk bland urologer i Tyskland som hjälper oss att få tillgång till viktiga intressenter. ”

Fredrik Persson

Presskontakt
fredrik.persson@prostatypegenomics.com

Certified Advisor

Svensk Kapitalmarknadsgranskning AB, 011-32 30 732, ca@skmg.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?