1515

Novedo förvärvar Deramont Entreprenad AB

Novedo har förvärvat Deramont Entreprenad AB.

Deramont Entreprenad AB är en markentreprenör i Skåne specialiserad på grundläggningsarbeten, anläggningsarbeten, VA-arbeten, finplanering samt enklare betongkonstruktioner.  Bolaget grundades 2010 i Hörby, har 40 medarbetare, omsätter 120 Mkr och äger sin maskinpark. Novedo tillträdde den 9 september 2021 varvid de tidigare ägarna av Deramont gått in som delägare i Novedo.

PerJohan Dahlgren VD Novedo
”Jag är glad över att Deramont Entreprenad AB nu ingår i Novedo. Bolaget är välskött med bra medarbetare som har mycket att göra på en god marknad”, säger Per-Johan Dahlgren, VD för Novedo.

”Vi ser en god marknad för markentreprenader. Exempelvis driver efterfrågan på nya lager- och logistikanläggningar även efterfrågan på typiska anläggningsuppdrag för Deramont”, säger Petter Flodén, medgrundare och VD.

Bolaget springer ur en väl fungerande projektgrupp hos en större aktör. Gruppens framgångsrika kultur överfördes i Deramont vid starten 2010 och har varit en bärande del av bolaget sedan dess.

”Deramont drivs med det lilla bolagets kultur. Vi trivs helt enkelt tillsammans”, avslutar Petter Flodén som nu driver bolaget vidare i samma anda tillsammans med sin medgrundare Lennart Pålsson.

Per-Johan Dahlgren, VD

070-59 706 44

per-johan.dahlgren@novedo.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
PRM - Novedo-Deramont

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?