1515

Techstep ASA – Aligning new management team with software-led growth strategy

(Oslo, Norway, 14 August 2021) Techstep, purpose-built to become a leading European provider of Managed Mobility Services, today announced a new executive management team aligned with the company’s software-led growth strategy.  

Techstep is currently transforming into a cloud-based software and services company targeting strong growth and geographic expansion in the Nordics and in Europe.  

“Our new management team is built to focus on the customer, the products we bring to market, and the technology and software that power our solutions. Techstep is already positioned as a Managed Mobility Services leader, and led by our new management team with several new dedicated growth roles, we aim to strengthen our position in the Nordics and to expand further in Europe” Børge Astrup, CEO of Techstep said. “Making work mobile at scale in an easy, secure, and sustainable way is a big market opportunity we want to capture as fast as possible”. 

The new executive management team consist of both existing Techstep leaders and new team members: 

 • Børge Astrup, Chief Executive Officer 

 • Mads Vårdal, Chief Product Officer 

 • Bartosz Leoszewski, new Chief Technology Officer (joined with the acquisition of Famoc) 

 • New Chief Marketing Officer (recruitment process ongoing)  

 • Gunnar Aasen, new Chief Revenue Officer (joining September 2021)  

 • Fredrik Logenius, new Chief Operations Officer (joined with the acquisition of Optidev)  

 • New Chief Financial Officer (recruitment process ongoing) 

 • Ellen Skaarnæs, new Chief People Officer (formerly Head of HR, Techstep) 

 • Erik Haugen, new Chief Transformation Officer (formerly Techstep CCO).  

In addition, Techstep has appointed Cathrine Birkenes as Head of Sustainability and Compliance, underlining Techstep’s strong focus on ESG. 

For more information, please visit investor.techstep.no/group-overview-team  

Contact info: 

Børge Astrup, Chief Executive Officer, Techstep ASA: +47 928 27 676 

Erik Haugen, Chief Transformation Officer, Techstep ASA: +47 967 90 101 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Di EqualityAnnons

Dagens industri utmanar näringslivet: ”Arbetet behöver växlas upp”

Det är ingen hemlighet att jämställdhet är en utmaning hos många företag. En hel del förmedlar problematiken, inte lika många jobbar aktivt för förändring. Men det gör Felicia Fazzi.

– Arbetet behöver växlas upp, därför föreslog jag Di Equality Challenge 365.

Vill ditt företag veta mer om utmaningen Equality Challenge? Läs mer här. 

Di Equality Challange 365 föddes ur frustration. Trots att det finns forskning från bland annat Forbes och ILO på hur jämställdhet, mångfald och inkludering ökar innovationskraften, konkurrenskraften och lönsamheten hos företag är verkligheten inte lika självklar. 

Felicia Fazzi, affärsutvecklingsansvarig på Dagens industri, har sedan ett par år tillbaka fokuserat på jämställt näringsliv där även arbetet med mångfald och inkludering ingår. För att erbjuda företag hjälp, och kanske en välbehövlig knuff, föreslog Felicia Fazzi en utmaning där bolag får stöd, hjälp och råd under 365 dagar – en bra början för att nå sina jämställdhetsmål. 

– Det är nog svårt att nå ända fram på ett år, men man kan komma igång och få bättre insikt och bli bättre på ett långsiktigt arbete.

”Möjlighet att få stötta företagen som är kloka och modiga nog”

En hand sträcktes ut till Allbright, en partipolitisk obunden och icke-vinstdrivande stiftelse, som arbetar för jämställdhet och diversifiering på ledande positioner i näringslivet. De kartlägger kontinuerligt näringslivets ledningsgrupper och styrelser för att belysa frågan om representation.

– Vi stöttar även bolag i deras arbete med mångfald och inkludering genom att erbjuda rådgivnings- och utbildningstjänster, säger Erika Rydgren, tf. utbildningschef på Allbright, och fortsätter:

– Vi ser väldigt positivt på att Dagens industri gör satsningen. Frågan uppmärksammas vilket förhoppningsvis gör att fler bolag vill göra jobbet. Det är en fantastiskt möjlighet att få stötta företagen som är kloka och modiga nog att anta utmaningen.

Strukturer och normer som står i vägen

Felicia Fazzi understryker att jämställdhet och mångfald inte handlar om rättvisa, något som kanske är ett vanligt missförstånd. 

– Det är en stor förlust för samhället att inte använda sig av all den kompetenskraft som finns. Det är ändå 50 procent som har lika hög kompetens som man inte nyttjar sig av i styrelser och andra höga positioner. Strukturer och normer står i vägen och det är dags att förstå vad som faktiskt går förlorat och att företag inte når sin fulla potential när inte all kompetens tas tillvara. 

De företag som antar utmaningen går in med en kostnad och får synlighet under hela året, ännu viktigare är att de får hjälpen de behöver för att nå sina jämställdhetsmål. Tillsammans med Bonnier News Brand Studio filmas företagens resa där tittarna kan få insikt och inspiration för att själva ta steget till en mer jämställd arbetsplats – med alla fördelar det innebär.

Vill ditt företag veta mer om Stiftelsen Allbright? Läs mer på allbright.se 

Mer från Di Equality

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Di Equality och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

 • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

 • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

 • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

 • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?