1515

Brighters dotterbolag Nectarine Health tecknar avtal med CK-Caregivers och fortsätter att utöka sina användartester i USA

Brighter AB (publ) meddelade idag att dess dotterbolag Nectarine Health har ingått avtal om slutanvändartester av produkt med CK-Caregivers LLC, en oberoende ägare och franchisetagare inom Comfort Keepers. Comfort Keepers är en ledande leverantör av  tjänster för äldreboende i hemmet i USA.
 
Enligt avtalet kommer CK-Caregivers att rekrytera användare för att prova produkten i sina hem eller i äldreboenden. Slutanvändartesterna med CK-Caregivers förväntas ge värdefulla insikter om slutanvändarupplevelsen från bolagets målgrupp som använder fjärrvårdssystemet Nectarine Health™ at Home i sin boendemiljö. 
 
”Vi är glada över att kommunicera avtalet för slutanvändartester av produkten med CK-Caregivers och starten på en viktig testperiod. Nectarine Health ser fram emot att, efter en lyckad testperiod, utforska strategiska säljmöjligheter i USA. Tillsammans med Comfort Keepers-gruppen ligger CK-Caregivers i framkant när det gäller att tillhandahålla vård av hög kvalitet i boendemiljö. Jag tror att Nectarine Health™ at Home kommer att gynna vårdaktörer i deras utveckling mot att digitalisera sina tjänster, säger Matthias Tietze, VD för Nectarine Health.
 
För ytterligare information, vänligen kontakta:Investor Relations

IR@brighter.se

Certified Adviser
Brighter’s Certified Adviser är Eminova Fondkommission AB, 
+46 (0)8 – 684 211 10, adviser@eminova.se, www.eminova.se 

Om Brighter AB (publ)
Brighter är ett svenskt healthtech-bolag med en vision om en enklare vardag för människor som lever med en kronisk sjukdom. Vi tror att en datacentrisk approach är nyckeln till att ge smartare vård. Våra lösningar har utvecklats med en vision om att stärka och underlätta flödet av valida hälso- och behandlingsdata mellan patienter, deras nära och kära och deras vårdgivare – med målet att förbättra livskvaliteten, minska belastningen på sjukvården och öppna upp nya möjligheter för datadriven forskning. Brighters kvalitetsledningssystem är certifierat under ISO 13485. 2019 utnämndes bolaget till vinnare i Swecare Rising Stars Award. Bolagets aktie är listad på Nasdaq First North Growth Market/BRIG.
 
Om Nectarine Health
 
Nectarine Health™ at Home är AI-baserad teknologi som är skapad för att ge en livsbejakande självständighet till äldre genom möjligheten att känna sig trygga att bo hemma längre, en säkerhet och en vetskap om att hjälp alltid finns till hands. Nectarine Health är ett internationellt företag med ett team på 40 personer och huvudkontor i Gamla Stan, Stockholm, Sverige. Vi tror på att bättre och mer intelligenta verktyg kan stötta en positiv samhällsutveckling och innebära kvalitet i omsorgen, allteftersom vi globalt blir allt äldre.
 
Om CK-Caregivers, LLC
At CK-Caregivers (DBA Comfort Keepers of Central Illinois), we elevate the human spirit for today’s seniors and their families through a unique, individualized approach to in home care that helps seniors thrive and achieve greater wellbeing by fostering everyday positive moments, connection and a more purposeful life no matter their age or acuity.
 
 
 
 

Följande bilagor finns för nedladdning:
SWE-20210825-Brighter's Subsidiary Nectarine Health Signs an Agreement with Comfort Keepers in the US

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Workday SwedenAnnons

Ta ledningen i den digitala transformationen – med Workday

Workday har under många år varit en ledande aktör inom enterprise-system. Deras unika, molnbaserade lösning är det enda systemet på marknaden idag som samlar funktioner för ekonomi, HR-administration och planering i ett. 

– Med ett enda affärssystem hjälper vi kunderna att i realtid planera, mäta prestanda, genomföra projekt och analysera resultaten, säger Workdays Nordenchef, Karin Hagman.

Genom åren har Workdays lösningar stöttat globala jättar som FedEx, Levi Strauss och AstraZeneca i arbetet med att föra in medarbetarupplevelsen i den digitala tidsåldern. Det molnbaserade systemet erbjuder en oberoende plattform som samlar realtidsdata kring företags samtliga affärsområden, vilket möjliggör informerade beslut i rätt tid.

– Digital transformation är viktigare än någonsin. För många innebär dock ökad digitalisering att skaffa fler system. I slutänden sitter man i en djungel av information och funktioner, som kräver både tid och resurser för att hantera. Därför har vi samlat tjänster för ekonomi, HR och planering i ett enda system, förklarar Karin.

Då nästan hälften av ekonomiansvariga idag uppger att de fortfarande är i ett tidigt skede när det gäller att digitalisera sina processer för att skapa effektivitet, insikter och affärsvärde, kommer detta framöver att vara en avgörande konkurrensfördel. 

– I takt med att ekonomiansvariga övergår från att fokusera på att rapportera siffror till att bli drivkrafter för företagets strategi, kommer digital teknik att vara central för att tillhandahålla de datadrivna insikter som krävs för att bättre stödja såväl företaget som partner och kunder.

Vågar visa vägen

Michael Ladurner, CFO på Intrum, Europas marknadsledande företag för kredithanteringstjänster, är en av de som vågar visa vägen. För att realisera Intrums skalbarhet och effektivitet har företaget identifierat ett behov av att förändra och förenkla sina rutiner för att stärka sin konkurrenskraft och öppna för ökad, organisk tillväxt. Detta har lagt grunden till transformationsprogrammet ONE Intrum, vilket innefattar en ny operativ modell och implementering av en global och digital end-to-end-process.

– Workdays lösning stöder vårt förstärkta fokus på digitalisering och gör att vi kan dra nytta av skalfördelar i en multinationell miljö, då vi går från att vara ett multi-lokalt till ett globalt datadrivet företag, säger Michael Ladurner.

Möjliggör prediktivt arbete

Med Workdays inbyggda ramverk och funktioner kan företag både standardisera och strömlinjeforma sin verksamhet, oavsett avdelning. Samtidigt är systemet både flexibelt och dynamiskt nog för att på bara några minuter enkelt kunna anpassas och konfigureras för att möta verksamhetsförändringar eller nya krav. 

– Workdays plattform samlar data, lägger till maskininlärning för att automatiskt identifiera och agera på mönster och presenterar resultat i realtid. Detta lägger sedan grunden såväl för beslutsfattande från dag till dag, som för prediktivt arbete inför framtiden. Med förmågan att både planera, genomföra och analysera banar man väg för en framgångsrik organisation, både ur medarbetarnas och kundernas perspektiv, förklarar Karin Hagman. 

Har gått starkt framåt

Workday har under de senaste åren gått starkt framåt med fler stora affärer trots pandemins negativa effekter. Ett närliggande exempel är LKAB, som i februari valde Workday för att leverera ett affärssystem som möjliggör standardisering och effektivisering av verksamheten över alla avdelningar. 

– Vi har satt upp ambitiösa produktivitets- och miljömål, bland annat att uppnå koldioxidfri produktion senast 2045. Digital transformation är nyckeln till vår strategi och Workday kommer att göra det möjligt för oss att föra in vår verksamhet i den digitala tidsåldern, avslutar Sven-Eric Ersson, Lead Project Manager, LKAB.

Läs mer om Workdays kommande event Conversations for a Changing World 

www.workday.se 

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Workday Sweden och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?