1515
Annons

Valutahandel.se hittar en valuta som ingen vill ta i

Med Afghanistans humanitära kris på nyheterna, så vill Valutahandel.se även belysa den ekonomiska krisen. Valutan som heter den nya afghani har sjunkit med 10% på bara en månad, ATM-maskiner har slutat fungera och USA har fryst centralbankens valutareserver i USD.

Valutahandel.se har undersökt var det går att tradea nya afghani (AFN), valutan som ratas av valutamäklare erbjuder i dagsläget. Efter att ha kontaktat ett antal valutamäklare så står det klart att ingen hittills lyckats erbjuda trading med AFN, även om en av aktörerna öppnat sig för att undersöka möjligheterna närmare.

Anledningarna till att valutahandel med AFN ratas tycks främst bero på låg handelsvolym, skenande inflation, brist på likviditetsleverantörer och ett icke legitimt övertagande av regeringsmakten i Kabul. Inflationen har gått från 2,3% på årsbasis enligt Världensbankens senaste mätning, till 30% på månadsbasis i augusti. En hyperinflation kan vara i sikte och den tidigare centralbankschefen, Ajmal Ahmady, flydde landet is söndags.

En ny centralbankschef, Mohammad Idris, utsågs av Talibanerna i måndags. Dessvärre så saknar han kvalifikationer som är i samma liga som den Harvard utbildade Ajmal Ahmady som tidigare ledde Afghanistans centralbank.

På Valutahandel.se så beskrivs att det finns många volatila valutor som är lättare att handla än den nya afghani. Hela artikeln om valutan som ingen vill ta i och de bästa alternativen för trading återfinns på den officiella webbplatsen och kan läsas på https://www.valutahandel.se/valutan-ingen-vill-ta-i-varfor-dissas-nya-afghani-afn/.


Markus Jalmerot

Medgrundare & Editor in Chief
+351911065323
mj@valutahandel.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Största ägaren ökar kraftigt sitt innehav i Neola Medical

Neola Medical AB (publ) meddelar idag att bolagets största ägare ANMIRO AB ytterligare stärkt sin ägarposition genom förvärv av

1 003 221 aktier från Abraxas Holding AB. ANMIRO kontrollerar därmed 18,44% procent av aktierna i Neola Medical.

–Det är glädjande att ANMIRO ytterligare stärker sin ägarroll i bolaget. De har en lång erfarenhet av att bygga bolag med ett starkt fokus på kommersialisering, och har ett värdefullt nätverk med stark kompetens som vi ser är till stor nytta för Neola Medical, säger Märta Lewander Xu, styrelseordförande i Neola Medical.

Kort om ANMIRO AB

ANMIRO AB ägs av affärsmännen Anders Pettersson, Mikael Hägg och Roland Schylit. De har en lång erfarenhet av investeringar i tillväxtbolag, bolagsbyggande och ett brett internationellt nätverk.

För ytterligare information, kontakta:

Hanna Sjöström, vd Neola Medical, tel: 0760-10 71 16, e-post: hanna.sjostrom@neolamedical.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Pressmeddelande

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera