1515

Valuta OS presenteras av Valutahandel.se

Sommarens stora idrottsevemang i Tokyo är en klar fördel för morgonmänniskor, men för alla traders på valutamarknaden så är flexibiliteten stor tack vare dygnet runt handel. Idag så presenterar Valutahandel.se en artikel om valuta OS, samt diskuterar vilka länder som leder just nu och hur ledaren Kina står mot en rad länder som utmanar. Givetvis så tas både aspekter om valutorna och dess deltagare i årets andra stora sportarrangemang upp av Valutahandel.se.

Det är tydligt vilka länder som leder medaljstriden i skrivande stund, även om det snabbt kan ändras. Kina ligger i topp, men USA, Japan och Australien ligger inte långt efter. För Sveriges del så hägrar även damernas match mot Kanada imorgon, vars två länder har valutor som givetvis följs noggrant av oss på Valutahandel.se.

När det kommer till CNY/USD så är nuvarande trading range väldigt intressant. På kort sikt så är trenden positiv för den kinesiska yuanen mot dollarn, men på lite längre sikt så har dollarn god möjlighet att stärkas.

Australien har imponerat med många guldmedaljer trots att landet är litet. När det kommer till AUD så har covid-19 fått Australiens valuta starkare mot CNY.

Valutahandel.se analyserar även SEK och CAD på den officiella webbplatsen, som tar upp vilka som kan vinna valuta OS i år - https://www.valutahandel.se/vem-vinner-valuta-os-inte-blir-det-val-kina/.Markus Jalmerot

Medgrundare & editor-in-chief
+351911065323
mj@valutahandel.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?