Annons

Resurs Bank erbjuder Apple Pay till alla nordiska kunder – ett snabbare, enklare och säkrare sätt att betala med iPhone och Apple Watch

Apple Pay är nu tillgängligt för alla Resurs Banks kunder på den nordiska marknaden. Det är ett snabbare, enklare och säkrare sätt att betala som möjliggör kontaktlösa betalningar och växlingar, där transaktionerna skyddas med hjälp av den senaste teknologin.

Från och med idag kan alla Resurs Banks kunder med ett Mastercard ansluta sina kreditkort till Apple Pay. Betaltjänsten innebär snabba, enkla och säkra betalningar i butik, app och online. Resurs är stolta över att ta ett medvetet kliv mot en mer digital kundresa. Apple Pay har varit en av de mest efterfrågade funktionerna hos såväl handlare som hos privatkunder, särskilt under de senaste 12 månaderna

– Vi är mycket glada att vi nu med Apple Pay kan erbjuda våra kunder en efterlängtad tjänst. Vi ser också lanseringen av Apple Pay som ännu ett steg mot ett bredare utbud av digitala tjänster som stärker den positiva kundupplevelsen. Denna utveckling knyter vi samman med vår app där vi under den senaste tiden lanserat en rad nya funktioner för våra digitala kundgränssnitt och ser en riktigt stark utveckling i antal nedladdningar, säger Anna Nauclèr, CCO Nordic Payment Solutions, Resurs Bank.

Tillsammans med Apple Pay gör Resurs vardagslivet enklare för konsumenterna genom att erbjuda den enda plånbok de behöver, vilken innebär friktionsfria och säkra betalningar.

Kunderna håller bara sin iPhone eller Apple Watch nära en betalterminal för att göra en kontaktlös betalning. En autentisering med Face ID, Touch ID eller enhetens pinkod gör alla köp med Apple Pay säkra.

Kunderna kan också använda Apple Pay på iPhone, iPad och Mac för att göra snabbare och smidigare köp i appar eller på nätet, via webbläsaren Safari, utan att behöva skapa några konton eller gång på gång fylla i leverans- och faktureringsuppgifter. Apple Pay gör det enklare att betala till exempel i mataffären, på nätet, för resor och parkering.

Säkerhet och sekretess är grundläggande för Apple Pay. När kunderna använder ett kreditkort eller betalkort med Apple Pay lagras inte det faktiska kortnumret varken i enheten eller i Apples servrar. I stället tilldelas ett unikt enhetskontonummer som krypteras och lagras i ett säkert element, designat för att lagra betalningsinformation på ett säkert sätt i enheten.

Det är enkelt att komma igång med Apple Pay. Öppna appen Wallet, klicka på + och följ stegen för att lägga till [organisationens] kreditkort eller betalkort. När kunderna har lagt till ett kort i iPhone, Apple Watch, iPad eller Mac kan de direkt börja använda Apple Pay på enheten. Kunderna fortsätter att få alla fördelar och förmåner som erbjuds med Resurs kort.

För mer information om Apple Pay, besök: http://www.apple.com/apple-pay/

Mer information:
Anna Nauclèr, CCO, Resurs Bank, anna.naucler@resurs.se  +46 709 737 255

Följande bilagor finns för nedladdning:
Resurs Bank Apple Pay 210706

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera