Annons

Oddway Film startar dotterbolag i Dubai och vinner ny kund

Oddway Film, dotterbolag till Shortcut Media Group (SMG), startar dotterbolag i Dubai för att expandera verksamheten och har i samband med det vunnit en ny kund i regionen.

Oddway har under våren startat ett dotterbolag i Dubai och i samband med det fått en första beställning på filmproduktion från en kund i regionen. Dubai-bolaget ska till en början bli ett representationskontor, men kan successivt användas för att bygga upp en större närvaro i regionen givet att efterfrågan växer.

– Det känns jättekul att vara igång på plats! Jag har arbetat i den här regionen under flera år i tidigare konstellationer och att nu ha en tydlig lokal förankring tror jag verkligen gynnar en långsiktig satsning, säger Theo Gabay, Producent på Oddway och ansvarig för uppstarten i Dubai.

– Vi ser att UAE är en region i stark utveckling och transformation. Att vi startar upp ett dotterbolag i regionen ger oss ökad access till flera stora, internationella kunder. Vi upplever att det finns ett stort behov av kvalitativ filmproduktion i regionen som vi kan tillfredsställa. Oddway är en bra partner i att både producera rörlig kommunikation och att distribuera samt mäta effekten av kommunikationen. Vi är redan i dialog med flera kunder och det känns fantastiskt spännande. Med Oddways erfarenhet och kompetens i kombination med styrkan och bredden i SMG-gruppen har vi goda möjligheter att få en riktigt bra uppstart, säger David Stenberg, VD på Oddway.

Om Oddway Film & Television

Oddway Film är ett prisbelönt, Göteborgsbaserat filmproduktionsbolag som kombinerar kreativitet och strategi, från idé till färdig film. Oddways specialitet ligger i välproducerad reklam-, brand-, imagefilm med stort fokus på storytelling. Det är ett av Västsveriges mest framgångsrika produktionsbolag med såväl byrå- som slutkunder - däribland IKEA, Volvo Cars, Essity, Göteborgs Stadsmission och Stena-koncernen. Mer information finns på www.oddway.se.

Om Shortcut Media Group

Shortcut Media Group är en av Sveriges ledande, oberoende samt mest prisbelönta produktionsgrupper och producerar bl.a. reklam- och företagsfilm, trailers, utbildningsfilm, animerad film, promos, livesändningar samt tillhandahåller postproduktion. Gruppen består av varumärkena Bond Street Film, Oddway Film, Magoo, Shortcut Produktion och Frost Studio. Mer information finns på www.shortcutmedia.se samt på bolagets IR-sida hos Spotlight Stock Market.

För ytterligare information vänligen kontakta:

David Stenberg

VD

Oddway Film & Television

david@oddway.se

0735-44 49 01

Denna information är sådan som Shortcut Media AB är skyldig att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning. Informationen lämnades, genom ovanstående kontaktpersons försorg, för offentliggörande den 1 september 2021.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Oddway expansion Dubai 2021-07-01

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera