1515

RMS Lager inreder Sveriges största logistiketablering åt Postnord TPL

RMS Lagerinredningar AB har fått uppdraget att leverera och implementera lagerinredningen till Postnord TPL AB:s nya jättelager i Norrköping som byggs av Infrahubs AB.
Det är en av Sveriges största logistiketableringar med sina 70 000 kvm lager samt 20 000 kvm kallager. Fastigheten kommer att rymma hela Bauhaus lager och logistik för Sverige samt Norge.

Lagerbyggnaden är en av de största logistiketableringarna som byggs och utvecklar samarbetet mellan RMS och Postnord med den största enskilda affären någonsin för RMS. Affären har ett värde på drygt 25 000 000 kronor

Man kommer att svara för hela lagerinredningen där majoriteten är pallställ, rullbanor och ett shuttle system, där en robot sköter transporten av pallar i lagersystemet.

Höglager på 10 meter kommer att byggas upp med ca 60 000 tusen pallplatser samt skräddarsydda rullbanor för smidig & effektiv pakethantering.
Ett Shuttle system med kapacitet för ca 4000 pall kommer installeras, 4 automatiserade shuttlar kommer till en början sköta pallhanteringen.

-Vi är fantastiskt glada över att Postnord gett oss förtroendet för ett projekt av denna storlek vilket stärker vår position på marknaden som en aktör för stora logistiketableringar, säger Felix Agel Försäljningschef RMS Lagerinredingar.

Till hela projektet som kommer att starta i september och stå färdigt till årsskiftet ska över 1100 ton stål levereras.

Felix Agel

Försäljningschef
Mail: Felix@rmslager.se
Mobil: +46 (0)70 574 43 57

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?