1515

Happy Plugs nya hörlurar kommer med Biomaster antimikrobiell teknologi

Happy Plugs® är designade i Sverige för att ge dig det senaste inom mode, funktion och teknik och lanserar nu officiellt Air 1 Zen true wireless, en världspremiär för deras antimikrobiella teknologi. Det svenska fashion tech varumärket som finns i över 70 länder introducerar nu sin senaste modell av trådlösa hörlurar med Biomaster® antimikrobiell teknologi.

Air 1 Zen levereras med Biomaster antimikrobiell teknologi, ett effektivt sätt att hålla hörlurarna hygieniska och fria från tillväxt av oönskade mikroorganismer som kan orsaka nedbrytning, missfärgning och lukt, med en reduktion av upp till 99,99% av mikroorganismer. Behandlingen fungerar dygnet runt för att skydda produktytorna och det inbyggda antimikrobiella skyddet är effektivt under produktens livstid utan skadliga effekter*.

"I tider då medvetenhet om god hygienstandard är viktig, finner människor lugnet genom att fly in i musik, så Zen är ett passande namn för vår sjunde generation av true wireless hörlurar. Tillsammans med mervärdet av Biomasters antimikrobiella teknik kan vi erbjuda en annan nivå av sinnesro," säger Andreas Vural, grundare av Happy Plugs.

Ulrika Björk, VD Polygiene avslutar: "Det är fantastiskt att se hur vi kan tillföra värde till detta starka svenska varumärke. Hörlurarna kommer att vara antimikrobiellt redo som Happy Plugs uttrycker det, och i slutändan betyder det att de också kommer att hålla längre. Idag kan alla relatera till denna typ av produkter, och med Biomaster får de ytterligare en stark och unik funktion! Vi är glada över att vara en del av Happy Plugs resa framöver. 

Om Happy Plugs
Happy Plugs är ett svenskt livsstilsvarumärke baserat i Stockholm. Företaget är världsledande inom fashion tech med ett uppdrag att omvandla konsument-elektronik genom att slå samman innovativ design, mode och teknik. Happy Plugs är det prisbelönta livsstils- och modevarumärket med ambitionen att omvandla viktiga tekniska accessoarer till mode-måsten. Happy Plugs finns i de mest prestigefyllda konceptbutikerna, varuhusen och butikerna i över 70 länder och hos 10 000 återförsäljare runtom i världen. Riskkapitalfonden Scope Growth III LP är tillsammans med bolagets grundare Andreas Vural majoritetsägare i Happy Plugs. https://happyplugs.com/

Brittiska Addmaster Holdings Limited är sedan januari 2021 ett helägt dotterbolag till Polygiene, med specialistkompetens inom antimikrobiell teknik och hårda ytor. Företaget har en rad produkter för den här typen av applikationer, som finns i konsumentprodukter, offentliga utrymmen, samt i sjukhusmiljöer och annat.  

* Biomasters® antimikrobiell teknik skyddar inte användaren eller andra mot sjukdomsframkallande organismer och ersätter inte god hygien och/eller rengöring.

Presskontakt Addmaster

Sandrine Garnier, Managing Director, sandrine.garnier@addmaster.co.uk,
+44 (0) 7949 841 497
Karl Shaw, Marketing Manager, karl.shaw@addmaster.co.uk, +44 (0)7718 995363

Presskontakt Polygiene

Ulrika Björk, VD, ubj@polygiene.com, +46 (0)70-921 12 75
Kristina Kruhsberg, pressansvarig, kristina@polygiene.com, +46 (0)70-816 21 96

För pressbilder besök https://news.cision.com/se/?n=polygiene-ab
Anmäl dig här för att prenumerera på rapporter, pressmeddelanden och News:
http://ir.polygiene.com/sv/press/prenumerera/

Om Addmaster
Addmaster (UK) Ltd är Europas ledande leverantör av högpresterande, tekniskt innovativa tillsatser till plast-, textil-, pappers-, färg- och beläggningsindustrin. Vi tillhandahåller additiva masterbatches, vätske- eller pulverdispersioner för alla tillämpningar.
Biomaster Antimikrobiell teknik och Biomaster Protected är registrerade varumärken som tillhör Addmaster (UK) Ltd. Biomaster Protected-produkter testas enligt ISO-standarder och har visat sig vara effektiva mot de vanligaste typerna av skadliga bakterier och specifika virus inklusive SARS-COV-2. Addmaster är ett dotterbolag till Polygiene. För mer information om Addmaster eller Biomaster Antimicrobial Protection e-post info@addmaster.co.uk eller besök www.addmaster.co.uk

Om Polygiene
Som världsledande inom stays fresh-lösningar, vill vi förändra sättet vi ser på produkter – från förbrukningsvaror till hållbara lösningar. Vi behandlar kläder, accessoarer, produkter för hemmet och textilier så att du kan känna dig fräsch, tvätta mindre och låta plagg och produkter leva längre. Mer än 200 globala premiumvarumärken har valt att använda Polygienes varumärke på sina produkter. Med det helägda dotterbolaget Addmaster Holdings Limited, har vi nu möjlighet att erbjuda lösningar för både mjuka och hårda ytor. Polygiene är listat på Nasdaq First North Growth Market i Stockholm. För mer information: www.polygiene.com.

Erik Penser Bank AB är bolagets Certified Adviser, telefon: 08-463 83 00, e-mail: certifiedadviser@penser.se.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Biomaster and Happy Plugs PR SWE 210610

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från HP DevelopmentAnnons

HPs EliteBook - säkra kontorsdatorer optimerade för distansarbete

Framtidens arbetsplats kommer troligtvis vara en hybrid, en blandning av kontors- och distansarbete. Därför är det viktigt nu att företagen ser till att medarbetarnas datorer är optimerade för att arbeta på distans, för att säkerställa produktiviteten. 

– Det har verkligen blivit en positiv effekt av en mycket jobbig situation, i och med att företagen har sett under det senaste året att det fungerat för medarbetarna att jobba på distans. Vi är övertygade om att framtidens arbetsplats kommer att vara någon form av hybridmiljö, där vi kommer att se att man både jobbar på kontoret och på distans, exempelvis hemma, säger Niclas Oldmark, produktchef på HP Sverige.

Utöver att företagen sett att det går att driva sin verksamhet i full skala på distans finns det fler fördelar. Som exempelvis att medarbetare slipper långa pendlingsresor till jobbet, vissa arbetsuppgifter presteras bättre i lugn miljö och det blir lättare att få ihop livspusslet med minskad stress som följd. 

– Det som är viktigt är att företagen säkrar upp att medarbetarnas datorer verkligen är optimerade för distansarbete, vilket många kanske inte har hunnit under själva pandemin. Med våra enheter i serien HP EliteBook får du datorer som verkligen är optimerade för hög produktivitet, berättar Niclas Oldmark. 

Datorerna i HP EliteBook-serien har hög prestanda, kraftfulla processorer och batterierna kommer med tre års garanti. Där lång batteritid medför att jobbet kan skötas en hel dag även när det inte finns tillgång till el. Då distansarbetsplatser oftast inte är anpassade enbart för arbete, som en kontorsplats är, så går det också att välja starkare ljusstyrka på panelen. Så att den går att använda även vid starkt solljus, precis som en mobiltelefon.

– Våra datorer i HP EliteBook-serien har dessutom avancerade inbyggda konferensverktyg, med strategiskt placerade högtalare och mikrofoner för att skapa en bra ljudbild för alla som deltar i videomötet. Vi har också inbyggd brusreduceringsprogramvara som gör att störande bakgrundsljud reduceras bort, ljudteknik som vi utvecklat ihop med Bang & Olufsen, säger Niclas Oldmark. 

Du kan välja på sex olika formfaktorer i EliteBook-serien, från 13,3 tum till 15,6 tums datorer. Säkerheten är inbyggd så dina medarbetare kan surfa säkert när de är uppkopplade på externa nätverk, datorerna kommer med HP Sure View, ett inbyggt sekretessfilter som skyddar din skärm från nyfikna blickar, och Camera Shutter, kameran har en inbyggd slutare som gör att den kan täckas för med ett knapptryck. Skärmen kan på vissa modeller vridas 360 grader, så att datorn fungerar som en datorplatta. 

– För att säkerställa en lång livslängd har HP EliteBooks hög servicebarhet, och de är lätta att uppgradera, exempelvis om det skulle behövas mer kapacitet. Och skulle någon av dina medarbetare ha en svajig uppkoppling hemma är det enkelt att i efterhand koppla till en 4G modul. Datorerna i EliteBook-serien är verkligen våra mest avancerade, bärbara kontorsdatorer och de går att konfigurera på många olika sätt, avslutar Niclas Oldmark. 

Om HP

HP skapar innovativa lösningar för att förenkla och förbättra för alla, överallt. Produktportföljen består av hårdvara och programvara inom en mängd produktområden som skrivare, datorer, skärmar och 3D-skrivare. Läs mer på www.hp.com.

Läs mer om EliteBooks 

 

Mer från HP Development

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med HP Development och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?