Annons

Alltomkreditkort.se nylanseras - med en helt ny design

Alltomkreditkort.se har sedan länge legat i toppen bland de ledande jämförelsesajter för kreditkort i Sverige. Nu nylanseras hemsidan med en helt ny design för att skapa en bättre upplevelse för alla besökare.

2015 lanserades den första versionen av Alltomkreditkort.se med mål om att förse konsumenter med tips och råd för att förenkla diverse olika ekonomiska belslut. Jämförelsesajten har därefter kontinuerligt levererat opartiska recensioner av kreditkort inom flera kategorier, för att göra det lättare för besökare att hitta och välja rätt kort. Nu tas hemsidan till nya höjder med en helt ny design som förhoppningsvis kommer skapa en smidigare kundresa för samtliga besökare. Med den nya designen har bland annat bakgrunden bytts ut för att skapa ett luftigare upplägg med mer lättillgängligt information. Även kortlistor har uppdaterats samt en rad olika funktioner vars mål är göra hemsidan mer lätthanterlig för besökare. 

- Vår fokus har hela tiden varit att skapa en design som gynnar våra besökare. Det skall kännas både självklart och enkelt att använda Alltomkreditkort.se för att jämföra och hitta rätt kreditkort. Vi ville ha en stilren design som hjälper användare att lättare navigera sig fram. Besökare ska snabbt kunna söka efter och ta del av information om olika kort, det har varit den röda tråden för vårt nya utseende, säger Mathilda Svensson, innehållsansvarig på Alltomkreditkort.se. 

- Det ska vara enhetligt och cleant. Det kan kännas svårt att välja bland flera olika kreditkort, därför ville vi att vår nya design skulle hjälpa till vid beslutsfattandet. Nu lyfts informationen kring olika kreditkort fram på ett tydligare sätt och hela hemsidan är helt enkelt lättare att använda, fortsätter Mathilda. 

- För oss är det viktigt att möta våra besökares behov. Därför vill vi producera flera varianter på hur man kan dela in olika kort i olika kategorier. Med fler guider hoppas vi även på att kunna förse samtliga besökare med givande tips & råd kring allt som har med kreditkort och privatekonomi att göra. Våre besökare ska vara säkra på att de kan hitta all information de behöver, och information som de inte ens visste att de behövde, hos oss, avslutar Mathilda Svensson, innehållsavsnarig på Alltomkreditkort.se.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera