1515
Annons

Henrik Ceder utses till ny Chief Product Officer på Netigate

Det svenska SaaS-bolaget Netigate har rekryterat Henrik Ceder som ny Chief Product Officer. Efter att ha tillbringat många år i Kina och att leda team i Asien, USA och Europa har Henrik lång erfarenhet av att arbeta globalt.


Henrik började sin karriär på telekomjätten Nokia 1999 och har sedan dess skaffat sig omfattande erfarenhet av att leverera kundvärde genom att leda produktteam inom tech. Från tidigare roller på Tobii, Camfil och HBK har han en bakgrund av stark tillväxt och innovation. Henrik har även varit styrelseledamot i olika svenska och kinesiska SaaS-bolag.

”Jag är väldigt glad över att få bli en del av Netigate. Jag är imponerad över Netigates senaste rekryteringsarbete och den nya strategiska inriktningen. Jag brinner för produkter och mitt uppdrag är att göra Netigate till den bästa feedbacklösningen på marknaden. Jag är väldigt nyfiken på hur kunderna uppfattar Netigate och vad vi kan göra för att integrera Netigate i deras feedbackprocesser. Min första uppgift är att se till att det finns en tydlig och anpassad kundresa och att vi har de produkter som är nödvändiga för att hjälpa våra kunder att nå framgång. Jag vill hjälpa företag att ta bättre datadrivna beslut baserat på feedback från kunder och anställda”, säger Henrik Ceder, nyutnämnd CPO på Netigate.

”Bra ledare förstår värdet av engagerade medarbetare och strävar efter att bygga starka team och högpresterande organisationer. Med över 20 års erfarenhet inom olika ledarpositioner själv, är det fantastiskt att komma till ett företag som utvecklar lösningar för att hjälpa andra att lyckas. Netigate vill göra det möjligt för andra företag att nå sin fulla potential med hjälp av feedback. Min ambition i min nya roll är att främja en modern och digital upplevelse som gör det enkelt att få handlingsbara insikter baserat på feedback från anställda och kunder.”

”Rekryteringen av Henrik är ett strategiskt steg för oss på Netigate. Henrik kompletterar ledningsgruppen och kommer att ta vår produkt till nästa nivå. Vi förändrar nu vårt erbjudande och förändringarna vi gör nu kommer att bygga en stark grund för vår globala acceleration,” säger Netigates VD, Mikkel Drucker.

Henrik tillträder rollen som CPO  17 maj 2021.

Sophie Hedestad, Chief Marketing Officer

sophie.hedestad@netigate.se
0732012498

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Innehåll från AccountorAnnons

Planering minskar fastighetsägares administration

Fastigheter med många bolag i koncern har ofta kapacitetsutmaningar på våren. Kompetenskraven för att hantera ränteavdragsbegränsningar eller skatteoptimera fastigheterna är höga. Har du haft det tufft i vår, börja planera hösten redan nu.

Anna Rosengren, Senior advisor på Accountor där hon hjälper många fastighetsbolag med ekonomiarbetet, har följande tips för din planering.

– Se över kompetensbehovet för administrationen under året. Utöver det vanliga ekonomiarbetet, planeras förvärv, omstruktureringar eller fusioner? Kartlägg företagets tillgängliga resurser och kompetens. Komplettera dina resurser med experthjälp vid tillfälligt svårare transaktioner. Se över dina ekonomiska flöden. Automatisera de ekonomiska flödena. Säkerställ att företaget gör rätt gällande hanteringen av moms och ränteavdragsbegränsningar, skatteoptimeringen av fastigheterna eller Inkomstskattprocessen. Här kan fastighetsbolaget och koncernen spara mycket pengar, så är du osäker kan det vara kostnadseffektivt att ta hjälp. 

Rätt kompetens för alla tillfällen är en utmaning för många

– Att ha en egen momsspecialist, en skattespecialist och en koncernspecialist går oftast inte att motivera för ett fastighetsbolag. Men vi har det på Accountor. Jag och mina kollegor gör endast detta för olika fastighetsbolag, vi är därmed spetsigare i vår kunskap än personer som är allmänkunniga inom ekonomi. Det är vårt jobb att alltid vara uppdaterade på alla nya regler inom t ex momsområdet och se till att våra kunder använder reglerna på det för dem mest förmånliga sättet, säger Anna. 

Accountor försöker ständigt förändra processerna till det bättre och ligger i framkant gällande automatisering av flöden. De ser till så man arbetar effektivt med sin ekonomi. 

– Många företag tycker att de har en effektiv process och är ganska digitala. Men jag har sett att vi ofta kan göra stor skillnad genom att göra ytterligare effektiviseringar. Många fastighetsbolag är dessutom för små för att ha både de effektivaste processerna och de bästa systemen. När vi samarbetar kan de följa med på våra system och utarbetade processer och får på så sätt en liknande position som större fastighetsbolag. Vi har specialistkompetens och ger gärna råd och stöd till våra kunder i komplexa frågor. Vi är t ex bra som stöd vid förvärv och försäljningsprocesser. Till de fastighetsbolag som haft det svårt att hinna med årshanteringen på våren vill jag avsluta med att säga: Oavsett om det är för ett specifikt tillfälle, eller en större del av arbetet, lämna bort dessa arbetsuppgifter till experter, så kan du ägna er åt annat. 

Läs Accountors information till fastighetsägare här. 

Om Accountor:
Accountor är en av norra Europas största fullservicebyråer inom ekonomi, lön och HR. I Sverige stöttar 300 anställda på 8 orter företag med tjänster som innebär trygghet, avlastning, rådgivning, långsiktighet och tillfälle att utvecklas. Accountor har specialistkompetens inom fastighetsekonomi och hjälper företag till en mer effektiv ekonomi och effektivare processer.

Läs mer om Accountors tjänster här. 

Mer från Accountor

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Accountor och ej en artikel av Dagens industri

Gaming Innovation Group: Invitation to Q2 2022 results presentation

Gaming Innovation Group Inc. (GiG) publishes its interim report for the second quarter 2022 before market opening on Tuesday 16 August 2022.

CEO Richard Brown will present the Q2 2022 results via livestream at 10:00 CET. The presentation will be followed by a Q&A-session, and investors, analysts and journalists are welcome to participate. The presentation will be given in English.

Link to the livestream:
https://www.redeye.se/events/849940/live-q-gaming-innovation-group-4

For further information, please contact:
Tore Formo, Group CFO, tore@gig.com, +47 91668678

About Gaming Innovation Group (GiG)
Gaming Innovation Group is a leading iGaming technology company, providing solutions, products and services to iGaming Operators. Founded in 2012, Gaming Innovation Group’s vision is ‘To be the industry leading platform, sportsbook and media provider delivering world class solutions to our iGaming partners and their customers.  GiG’s mission is to drive sustainable growth and profitability of our partners through product innovation, scalable technology and quality of service. Gaming Innovation Group operates out of Malta and is dual-listed on the Oslo Stock Exchange under the ticker symbol GIG and on Nasdaq Stockholm under the ticker symbol GIGSEK. www.gig.com
 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera