1515

JAYS släpper trådlösa hörlurar, mer färgglada än någonsin!

Den svenska ljudproduktutvecklaren JAYS lanserar stolt x-Seven Wireless, med mer färg än vad JAYS-sortimentet tidigare har erbjudit. Den nyaste medlemmen i JAYS-familjen är ett djärvt och fashionabelt statement som passar alla situationer i vardagen.

x-Seven Wireless

De färgglada trådlösa hörlurarna är fullt utrustade med smarta funktioner för att möjliggöra en optimal lyssningsupplevelse. Den svenske designern Jonas Eriksson och Fredrik Sjölander, produktutvecklingschef på Northbaze Group, bestämde sig för att ta ett nytt grepp med bibehållande av varumärkets signatur, minimalistiska utseende och deras kombinerade satsning landade i denna färgsprakande nyhet.

X står för flexibel

x-Seven Wireless har ett lättviktigt, vikbart huvudband och roterbara öronkåpor som gör dem lätta att ta med sig överallt utan att ta upp mycket utrymme eller kännas skrymmande.
De vadderade öronkåporna i memory foam som anpassar sig efter lyssnarens öra har lagts till i denna färgstarka skönhet för att göra användarupplevelsen sömlös.

"Batteriet som räcker i 24 timmar och den lätta, hopfällbara konstruktionen är båda nyckelfunktioner för att förbättra och förenkla vardagen och lyssningsupplevelsen för våra kunder."
- Fredrik Sjölander, chef för produktutveckling på Northbaze Group

Vad är nytt?

Föregångaren till x-Seven hette x-Five och lanserades 2019. Den vann flera tester sålde bättre än någon annan trådlös produkt som varumärket har släppt hittills. Uppgraderingen 2021 med Bluetooth 5.0 har mer färg, snabbare laddning tack vare USB-C och ökad batteritid, vilket ger en batteritid på hela 24 timmar.

"Beslutet att berika JAYS-kollektionen med mer färg 2021 härrörde från ett förändrat marknadsbehov. Vi bestämde oss för att kombinera det högkvalitativa ljudet och den stilrena designen, signum för JAYS-varumärket, och leverera en mer spännande produkt till våra fans."
- Jonas Eriksson, Lance Designbyrå

x-Seven Wireless är den andra produkten som JAYS lanserar under 2021. Den ersätter x-Five Wireless och kommer att bredda JAYS-sortimentet med helt nya färger. Den kan förbeställas på jaysheadphones.com från och med idag i färgerna grönt, gult och svart.

x-Seven Wireless RRP
799SEK / $79.90 / €79.90 / £69.99
  

För mer information, vänligen kontakta:
 

Henrik Andersson, VD
+46 761 99 35 55
henrik.andersson@northbazegroup.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
x-Seven Wireless (sv)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från CrunchfishAnnons

Digital Cash säkrar digitala betalningar

I Sverige sker under 10 procent av alla transaktioner med fysiska kontanter. Digitala betaltjänster dominerar men kräver att uppkoppling och betalservrarna fungerar. En robust lösning bör vara oberoende av nätet. Det är här Crunchfish Digital Cash-lösning xoxo.cash kommer in.

Digital Cash har kontanternas styrka i digital form och fungerar alltid. Oavsett var man befinner sig eller om nätverk tillfälligt saknas så erbjuds en driftsäker lösning där man kan betala offline. Digital Cash skapar trygghet för företag och konsumenter genom en digital betallösning som de alltid kan lita på. 

– I ett hållbart samhälle måste man planera för scenarios där inte allt fungerar. Digital Cash ger en försäkran om att digitala betalningar alltid kan genomföras, säger Joachim Samuelsson, VD Crunchfish.

Fungerar med alla digitala betallösningar

Systemet bakom en digital betallösning är komplext och innehåller många olika komponenter. Det är en utmaning att skapa betaltjänster som har hög tillgänglighet och robusthet. Finansinspektionen har nyligen kallat bankerna till möte för att diskutera hur avbrott i Swish ska hanteras för att försäkra att tjänsten har hög tillgänglighet. Digital Cash är en naturlig lösning för att skapa driftsäker digital betalning.

Crunchfish Digital Cash-lösning xoxo.cash konkurrerar inte med digitala betallösningar utan är en viktig pusselbit för att bidra till en ökad robusthet och tillgänglighet för de lösningar som redan finns.

– Digital Cash kompletterar alla andra betallösningar. Vår lösning ger robusthet som implementeras i själva betaltjänsten. Vi finns för att man alltid ska kunna betala tryggt med den betalösning som man föredrar, oavsett vem och var man är, säger Joachim Samuelsson.

Säker arkitektur i två steg

Crunchfish Digital Cash är ett komplement till alla olika betaltjänster, antingen i mobilen eller på ett kort. Lösningen bygger på ett system som delar upp betalningsförfarandet i två steg som gör betalningen möjlig att genomföra offline på ett säkert sätt. Betalaren har ett Digital Cash-konto som senare debiteras. Kontot kan inte övertrasseras och registrerar all betalningshistorik. 

Tävlar tillsammans med Swish i PTS Innovationstävling

Crunchfish deltar tillsammans med Swish i PTS Innovationstävling – Betaltjänster för alla. Tjänsten möjliggör att Swish fungerar i hela landet även där mobiltäckning saknas och gör att alla människor, företag och föreningar som föredrar just Swish kan lita på att den fungerar eftersom risken för driftstörningar elimineras. PTS fattar beslut om vilka sökande som får finansiering att genomföra sitt projekt i juni 2021.

Om Crunchfish 

Crunchfish är ett fintech-bolag och teknisk pionjär med patentsökt Digital Cash-lösning som använder en betalprocess i två steg, först clearing offline följd av online settlement. Crunchfish Digital Cash plånbok gör digital betalning robust och oberoende av nätet. Den är exceptionell flexibel och kan användas med alla typer av betalningslösningar. Crunchfish är sedan 2016 noterade på Nasdaq First North Growth Market med huvudkontor i Malmö och med representation i Indien.

Crunchfish.com/digital-cash 

 

Mer från Crunchfish

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Crunchfish och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?