1515

JAYS are releasing wireless headphones, more colorful than ever!

Swedish audio product developer JAYS is proudly launching x-Seven Wireless, boasting with more color than the JAYS-assortment has offered historically. The newest member of the JAYS-family is a bold and fashionable statement, made to last the listener all day, every day.

x-Seven Wireless

The colorful wireless headphones come fully equipped with smart features to allow for an optimal listening experience. Swedish designer Jonas Eriksson and Fredrik Sjölander, product development director at JAYS decided on a new take while maintaining the brands signature, minimalistic look and their combined venture landed in this color splash.

X is for flexibleThe x-Seven Wireless has a lightweight, foldable headband and rotating ear cups to make them easy to bring anywhere without taking up a lot of space or feeling bulky.Memory foam padded ear cushions that adapts to the listeners ear have been added to this colorful beauty in order to make the user experience seamless.

”The 24 hours of battery and lightweight, foldable construction are both key features to enhance and simplify the everyday life and listening experience for our customers.”- Fredrik Sjölander, Product Development director at Northbaze Group AB

What’s new

The predecessor of x-Seven Wireless was called x-Five Wireless and launched in 2019. It won several tests and ended up selling better than any other product that the brand has released so far. The 2021 upgrade with Bluetooth 5.0 has more color, faster charging due to the USB-C and increased battery time, boosting a full 24-hour battery. 

”The decision to enrich the JAYS-collection with more color in 2021 derived from a shifted market need. We decided to combine the high quality sound and clean design, signature to the JAYS-brand and deliver a more exciting product to our users.” - Jonas Eriksson, Lance Designbyrå

The x-Seven Wireless is the second product that JAYS is launching in 2021. It’s replacing the x-Five Wireless and will enhance the JAYS-assortment in brand new colors. It will be available for purchase today in the colors green, yellow and black.

x-Seven Wireless MSRP 799SEK / $79.90 / €79.90 / £69.90

For more information, please contact:
Henrik Andersson, CEO
+46 761 99 35 55
henrik.andersson@northbazegroup.com


Följande bilagor finns för nedladdning:
x-Seven Wireless (eng)

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från SiemensAnnons

Tekniken som skapar attraktiva fastigheter och bidrar till hållbar lönsamhet

Med tekniken som möjliggörare skapas ekonomisk och social hållbarhet. Med den insikten som grund levererar Siemens Smart Infrastructure en konkurrenskraftig portfölj som hjälper fastighetsbranschen att utveckla smarta, säkra, energieffektiva och hållbara lösningar i både befintliga och nya byggnader.

Som ett stort företag inom tekniksektorn vet Siemens vilka utmaningar fastighetsägare, hyresgäster och medarbetare står inför under uppförandet av smarta byggnader. Genom att nyttja teknik och smarta system i samverkan kan många av utmaningarna lösas men för en hållbar utveckling måste man även se bortom själva byggnaden. Med hjälp av bredden i portföljen kan Siemens hjälpa företag och samhälle att bland annat se möjligheterna i energiutmaningen, bidra till en hållbar laddinfrastruktur för fossilfria fordon och med teknisk infrastruktur skapa smarta byggnader som människor vill bo och arbeta i. Genom effektivt nyttjande av hyrd kontorsyta och ökad upplevelse för medarbetaren skapar dessa lösningar både social och ekonomisk hållbarhet samtidigt som fastighetens värde ökar.

– Omställningen för fastighetsägare går fort och jag tror att många känner en stress över ”Var ska jag börja?”. Vårt råd är att komma igång genom att sätta en långsiktig plan och att arbeta med öppna plattformar som möjliggör flexibilitet. Börja sedan med något som ger snabbt resultat, till exempel att åtgärda fastighetens mätarstruktur, det möjliggör energioptimering. Mitt råd är att våga fråga, det finns hjälp att få, säger Annika Persson, Branch Account Manager.

Siemens kopplar samman energisystem, byggnader och industrier på ett smart sätt där kunden alltid är i fokus, utgångsläget är utifrån kundens behov och en förståelse för verksamheten under uppförandets tre faser; design, konstruktion och förvaltning. Redan i designfasen är det viktigt att sätta en gemensam plan för vad som ska uppnås med byggnadens tekniska infrastruktur för att förebygga brister längre fram. Därför är öppna plattformar för kommunikation som både kan ta emot och leverera data nyckeln till framgång.  

– Vi hjälper vår kund att förbli nyfiken, vara uthållig, experimentera och anpassa sig genom vår adaptiva och intuitiva teknik. Tanken med Smart Infrastructure är att skapa ett ekosystem där morgondagens fastigheter, effektivt och hållbart, skall arbeta för de personer som lever och verkar där och inte tvärtom. Det bidrar till en hållbar utveckling för att skydda planeten för nästa generation samtidigt som samhället gör framsteg och bidrar till våra kunders framgång, berättar Annika Persson.

Om Siemens

Siemens gör världen till en mer uppkopplad och omtänksam plats där hållbar energi levereras pålitligt och effektivt. Med en bred portfölj av nätstyrning och automatisering; effektfördelning, omkoppling och styrning, fastighetsautomation, brandsäkerhet, säkerhetssystem, VVS-styrning och energilösningar förbättrar Siemens vårt sätt att leva och arbeta. Siemens Smart Infrastructure kopplar på ett smart sätt samman energisystem, byggnader och industrier.

siemens.se/smartabyggnader

 

Mer från Siemens

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Siemens och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?