1515

Compary förvärvar konkurrenten Kreditly

Compary, det ledande bolaget för affiliatemarknadsföring i Sverige, förvärvade nyligen den konkurrerande jämförelsesajten Kreditly.

Compary som idag står bakom flera av Sveriges absolut största jämförelsesajter för lån och kreditkort, förvärvade nyligen den konkurrerande sajten Kreditly.se. Förvärvet är ytterligare ett steg i bolagets strategi för att behålla sin plats som det ledande bolaget i Sverige för affiliatemarknadsföring.

- Kreditly kändes som ett självklart förvärv för att behålla vår position som en ledande aktör för jämförelsesajter av lån och krediter i Sverige. Vi insåg snabbt att Kreditly hade goda möjligheter att utvecklas till en stark konkurrent men kände samtidigt att vi kunde ta vår samlade erfarenhet och skapa en ännu bättre produkt. Vi valde därför att förvärva sajten och bygga vidare på den potential vi såg, säger Simon Klaesson, site manager på Compary.

För regelbundna besökare av Kreditly så kommer mycket av sajten kännas igen trots en ny ägare. Designen kommer behållas och fokus kommer istället ligga på det innehåll och funktioner som sajten idag har att erbjuda.

- En stor anledning till att vi kände oss trygga i att förvärva Kreditly var att vi på Compary alla var överens om att sajtens design och grafiska profil var stark. Istället för att behöva bygga om sajten från grunden kunde vi direkt lägga allt fokus på att skapa nytt innehåll, recensera fler långivare och skapa nya funktioner som gynnar våra besökare. De kommande månaderna kan alla besökare av Kreditly förvänta sig regelbundna uppdateringar, både gällande innehåll och nya verktyg för att enklare jämföra olika former av lån, fortsätter Simon Klaesson.

På lång sikt är målet att göra Kreditly till en av de mest framstående jämförelsesajterna för lån i Sverige och skall vara det självklara valet för privatpersoner som behöver låna pengar men som inte vet var dem skall börja.

- Med vår kunskap och resurser är vi på Compary säkra på att vi kan göra Kreditly till en av de bästa jämförelsesajterna för konsumentkrediter i Sverige. Precis som många andra av våra sajter som vi byggt upp från grunden, är vi medvetna om att det absolut viktigaste är att sätta användarna först och skapa innehåll och verktyg som underlättar deras process med att hitta och jämföra lån. Vi kommer därför ta hjälp av våra användare och ihop med dem skapa en heltäckande plattform för att lära sig mer om lån, de risker som är involverade samt hjälpa dem att låna pengar till villkor som passar just deras förutsättningar, avslutar Simon Klaesson, site manager på Compary.

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Lifts AllAnnons

Så undviker du arbetsskador och viten på lagret

Lager och distributionscentraler har länge haft problem med arbetsskador med dyra kostnader som följd. Men nu finns en teknisk lösning, som kan spara pengar för arbetsgivaren och öka livskvalitén för de anställda. 

Orderplockare på lager och distributionscentraler kan ofta handplocka varor på 15-16 ton under en enda dag. Repetitiva lyft skapar i förlängningen förslitningsskador. Förutom försämrad livskvalité för orderplockaren, så drabbar det arbetsgivaren med en rad negativa konsekvenser. Dels i form av utgifter för de 14 första sjukdagarna, dels tillkommer kostnaden för ersättare med motsvarande eller högre lön. I längden kan det även leda till dyra viten, som utfärdas av Arbetsmiljöverket när företag inte åtgärdar arbetsmiljöbrister. 

Med hjälp av lyfthjälpmedel blir lasten nästan viktlös

Många företag vet inte om att det finns en lösning på deras lyftproblem. Men på DLP AB, Fuchs, samt Hillebrands dryckeslager i Jordbro valde man att investera i lyfthjälpmedel från Lifts All för att förenkla de många lyften. Med hjälp av Speedy Picker, en kranarm med lyftverktyg för plocktruckar, behöver truckförarna inte längre plocka kollin för hand. Med hjälp av vakuumteknologi suger lyftverktyget fast lasten inom loppet av ett par sekunder. Därefter kan lagerplockaren med lätthet placera den på önskad plats. Lasten blir nästan tyngdlös, vilket minskar risken för förslitningsskador.

Adnan är lagerplockare på Hillebrand och har jobbat med Speedy Picker i ett år. Han upplever en stor skillnad sedan dess. 

– Det känns bra eftersom det inte blir så hög belastning på kroppen. Man känner sig mycket mindre trött och det är enklare att plocka, berättar han.

– Jag känner mycket stor skillnad i kroppen av att använda Speedy Picker. Om man plockar med kroppen så orkar man inte mycket mer efter jobbet. Man går hem, duschar och sover. Men om man jobbar med kranen så orkar man gå på till gymmet, springa och ha kul med familjen, fortsätter Adnan.

Finns en lösning för skyddsombud att presentera

– Skyddsombud och arbetsmiljöinspektörer på lager har en viktig roll i att lyfta arbetsmiljöfrågorna med sina arbetsgivare. Lösningen på problemet finns, nu behöver den bara genomföras, säger Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef för Speedy Picker på Lifts All.

Om Lifts All AB:

Lifts All AB är en svensk leverantör och tillverkare av lyftutrustning för lager och industri. Vi har tillverkat över 4500 olika tryckluftsdrivna lyftlösningar till våra kunder världen över. Våra skräddarsydda lyfthjälpmedel är snabba, säkra och ergonomiska. Med ett ergonomiskt lyftsystem kan företag skapa en bättre arbetsmiljö genom att ersätta manuella lyft och reducera arbetsrelaterade skador.

Fenglin Wang Weidsten, försäljningschef för Speedy Picker på Lifts All, tel. 08-594 769 88 e-post: fenglin@liftsall.se

www.liftsall.se

 

Mer från Lifts All

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Lifts All och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Dagens industri som e-tidning redan kvällen innan

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?