1515

Valutahandel.se intervjuar Algo Trading Bots

Algoritmisk trading är något som blir allt mer populärt världen över. Valutahandel.se intervjuar därför den svenska grundaren av Algo Trading Bots, som själv handlat på börsen i omkring 9 års tid. Efter många misstag i bagaget så har en trading-robot skapats, som ska hålla känslorna utanför. 

Snittavkastningen för majoriteten av alla trading robotar ligger oftast runt 2% per månad eller 27% i ackumulerad avkastning per år om den fungerar bra, enligt en undersökning från Valutahandel.se. Men efter mycket letande så hittades en algoritmisk tradingbot som endast handlar större aktieindex, där grundaren har en avsevärt högre ambitionsnivå. 

Valutahandel.se har intervjuat Joshua från Algo Trading Bots, för att komma fram till utmaningar, konfiguration av robotar för trading, långsiktiga målsättningar och hur man smidigt kan komma igång.

Den första slutsatsen från intervjun är att väldigt få seriösa valutamäklare och online trading sajter erbjuder stöd för robotar som handlar automatiskt. Det överlägset bästa programmet för robottrading heter Pro Realtime. Det populära programmet kommer på köpet, hela kostnadsfritt, när man skapar konto hos en välrenommerad aktör som är topp tre rankad hos www.valutahandel.se, säger Markus Jalmerot, medgrundare av Valutahandel.se.

"För att lyckas med robotar vid trading så krävs omfattande backtesting och optimering", fastslår Joshua från Algo Trading Bots. En av de stora fördelarna med Pro Realtime är att det går att handla upp till 10 aktieindex samtidigt, på en millisekund, helt automatiserat. Detta är helt omöjligt utan hjälp av en robot.

Nyblivna trading robot handlare kan genom Discord få support för att komma igång. Under testperioden så går det att handla med demokonto, för att sedan skifta till ett riktigt konto. Som prenumerant hos Algo Trading Bots betalar man en månadsavgift som täcker hyran för robotarna, som numera finns för handel med aktieindex på Nasdaq, FTSE och Dow Jones.

Se den fullständiga intervjun på valutahandel.se.

 

Markus Jalmerot

Medgrundare
+351911065323
mj@valutahandel.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?