Sex finalister utsedda i Länsförsäkringars tävling ”Årets ansvarsfulla fondprestation”

Juryn har gjort sitt. Nu är sex finalister utsedda i Länsförsäkringars tävling ”Årets ansvarsfulla fondprestation”. Under hela mars månad kan spararna rösta fram sin favorit.

 – Ansvarsfulla investeringar är central del i vårt fonderbjudande och vi vill lyfta fram goda exempel på aktiviteter där spararnas kapital används för att bidra till ökad hållbarhet. Därför arrangerar vi nu tävlingen ”Årets ansvarsfulla fondprestation” för andra året i rad där våra kunder och allmänheten får rösta på sin favorit, säger Jim Rotsman chef investeringserbjudandet i Länsförsäkringar Fondliv.

Fondbolag som har fonder i Länsförsäkringars utvalda utbud får lyfta fram en hållbarhetsinriktad aktivitet eller investering de genomfört under senaste året.

En jury med externa representanter har utsett de sex finalisterna av totalt 16 bidrag i tävlingen. Juryn har bland annat bedömt bidragens tydlighet, effekt och innovation samt kopplingen till FN:s globala mål.

Här är finalisterna 2021:

  • Carnegie Strategifond/Spiltan Högräntefond
  • DNB Renewable Energy
  • East Capital Ryssland
  • Länsförsäkringar Global Klimatindex
  • RobecoSAM Global SDG Credits
  • Wellington Global Impact

Här får du mer information om tävlingen, juryn samt bidragen. Röstningen är öppen till och med den 8 april.

Länk till Länsförsäkringars pressrum 
Länk till Länsförsäkringar på Twitter 

För ytterligare information kontakta:
Jim Rotsman, chef investeringserbjudandet i Länsförsäkringar Fondliv, telefon 070-747 2247
Kristofer Dreiman, chef ansvarsfulla investeringar inom kapitalförvaltningen i Länsförsäkringar Liv, 072-142 8329
Presskontakt, telefon 08-588 41850 eller press@lansforsakringar.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Rösta i Årets ansvarsfulla fondprestation

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från NmbrsAnnons

Innovativ och framtidssäker approach med integrerad HR och lönelösning i molnet

Michiel Chevalier och Björn Bylund, Nmbrs.
Michiel Chevalier och Björn Bylund, Nmbrs.

Innovativ och framtidssäker approach med integrerad HR och lönelösning i molnet

Idag är det viktigare än någonsin att implementera och belysa vikten av digitala företagsprocesser för alla. Nmbrs är den självklara kandidaten för den som vill uppgradera sitt nuvarande ”HR” och lönesystem med en framtidssäker och innovativ approach där hela lösningen finns i molnet. 

– Att komma sina anställda och intressenter närmare digitalt blir direkt avgörande för kommande år, säger Nmbrs grundare Michiel Chevalier.

Integrerad lösning i molnet

En anställd vandrar hela tiden mellan olika HR- och löneprocesser. Dessa är tätt sammanflätade och det kan ibland vara svårt att säga var HR slutar och löneprocessen börjar. Med Nmbrs erbjuds en integrerad lösning där allt finns samlat i molnet under ett och samma tak.   

– Vår integrerade HR- och lönehantering i molnet hjälper företag att bistå sina kunder och anställda på bästa möjliga sätt, vare sig det gäller en trygg och smidig onboarding, en tydlig översikt och kommunikation mellan nyckelpersoner och anställda, eller korrekta, lättillgängliga lönebesked, säger Björn Bylund, Country Manager Sverige på Nmbrs. 

Involverar de anställda och skapar ett nöjdare team

Nmbrs erbjuder idag ett HR- och lönesystem i molnet i två olika versioner; en version för ekonomi- och redovisningsbyråer och en för övriga företag. Fler än 160 000 aktörer i alla storlekar använder Nmbrs effektiva och molnbaserade system för att förenkla och effektivisera sina HR- och löneprocesser. 

– Det är i vår vision att om du har båda delarna sammankopplade behöver arbetstagaren inte ringa sin löneadministratör i slutet av månaden och berätta alla saker som gjorts inom HR-fältet. Personalen är ett företags viktigaste resurs och vår tro säger att de som väljer att involvera sina anställda i processen också får ett nöjdare och mer delaktigt team.

– Med Nmbrs kan den anställde i samband med sin lönespecifikation också få frågor som om hen är nöjd med lönen eller sin roll i företaget. Därmed går det att skaffa en betydligt närmare kontakt med löntagaren digitalt, säger Michiel Chevalier.  

Post covid innebär mer automatisering

Med Nmbrs ges företag möjligheten att växa och gå in en ny digital era. När covid passerat kommer det fortfarande vara fler som jobbar hemifrån eller iväg från kontoret och att digitalisera hela processen med lön och HR är därför avgörande för att hantera den digitala omställningen. Med Nmbrs ges ett system med oslagbar effektivitet som också är enkelt att integrera.

– Företag som kan erbjuda sina anställda att arbeta mycket hemifrån eller kunna resa samtidigt som de jobbar kommer ha en konkurrensfördel. För att lyckas med detta gäller det att ha ett verktyg som är i framkant och genom vårt internationella HR- & lönesystem kan våra kunder använda de applikationer som passar just dem bäst och med våra öppna API:er kan Nmbrs kopplas till andra mjukvaror och skapa en skräddarsydd digital strategi, avslutar Björn Bylund. 

---------------------------------------

Mer information om Nmbrs

Ditt företag förtjänar de bästa verktygen för lönehantering och dina anställda är värda den bästa möjliga HR-servicen. För att uppnå detta har vi utvecklat en plattform där du kan bearbeta hela medarbetarens resa. Vi bearbetar idag över en miljon anställda i vår produkt, både i Nederländerna och Sverige. 

Hemsida: https://www.nmbrs.se/ 

Kontakt: sales.nmbrs@visma.com  

 

Mer från Nmbrs

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Nmbrs och ej en artikel av Dagens industri

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?