1515
Annons

OrganoClick ingår avtal med ledande nonwoven-tillverkare

OrganoClick har tecknat ett femårigt ramavtal med en ledande nonwoven-tillverkare för leverans av OrganoClicks biobaserade bindemedel. Det uppskattade värdet av avtalet är runt 30 miljoner kr per år när OrganoClicks bindemedel har blivit fullt implementerade i kundens produktion.

”Detta avtal är en stor milstolpe för OrganoClick. Vi har arbetat med utvecklingen av våra biobaserade bindemedel i mer än tio år och med detta projekt tillsammans med kunden i mer än två år. Nu går vi äntligen från utveckling till fullskalig produktion av en högvolymprodukt. Vårt fokus är nu på att göra oss redo att leverera signifikanta volymer av våra biobaserade bindemedel som ersätter plastbindemedel hos denna nyckelkund. Jag är så stolt över vårt och kundens dedikerade team som tillsammans möjliggjort denna framgång”, säger Mårten Hellberg, VD OrganoClick.

Under det 5-åriga avtalet, kommer OrganoClick leverera bindemedel utifrån en årlig prognos där exakt behov bestäms inför varje ny 6-månadersperiod. Under de kommande sex månaderna (Q2-Q3) kommer OrganoClick att gradvis öka produktionen och leveranserna till kunden. För denna 6-månadersperiod har OrganoClick erhållit beställningar till ett värde om 5,2 miljoner kr. Full volym enligt kontraktet beräknas uppnås under 2022.    


Informationen är sådan som OrganoClick AB är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014) samt lag (2007:528) om värdepappersmarknaden. Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-02-19 14:05 CET.

.........................................................................................

För mer information, var vänlig kontakta:

Mårten Hellberg, VD

08-684 001 10, marten.hellberg@organoclick.com

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Appspotr tecknar avtal med större fastighetsbolag

Appspotr meddelar att bolaget har tecknat avtal med ett större svenskt fastighetsbolag inom järnvägsstationer. Avtalet avser leverans och underhåll av informationsappar för intern kommunikation. Ordervärdet uppgår till ca 520 600 kr.

Appspotr har idag tecknat avtal med ett större svenskt fastighetsbolag om leverans av informationsappar för information och kommunikation gentemot egen personal vid två av bolagets verksamheter och ingående anläggningar i Sverige.

Ordervärdet för appleveransen uppgår till cirka 520 600 SEK och orderregistreras i tredje kvartalet 2022 i affärsområdet Studios fullservicetjänster. Av den summan är ca 175 000 SEK startavgifter och 345 600 SEK abonnemangsavgifter fördelade över 24 månader (ca 14 400 SEK per månad). Omräknat i ARR är affären värd ca 172 800 SEK.

Av konkurrensskäl kommuniceras inte kundens namn.

För ytterligare information kontakta:

Patric Bottne, VD Appspotr AB (publ)

Mobil: +46 701 46 61 89

E-post: patric@appspotr.com

Mangold Fondkommission AB är Bolagets Certified Adviser, tel. +46 8 503 01 550, e-post: ca@mangold.se, www.mangold.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
Appspotr_Pressmeddelande_2022_09_26 - ny kund

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera