1515
Annons

Miljardjackpott denna vecka

Det amerikanska lotteriet Mega Millions kommer denna vecka dra en jackpott värd över 8 miljarder SEK. Det är enklare än man tror att betta på lotteriresultatet, genom att välja fem nummer mellan 1-70 och en så kallad Megaball mellan 1-25.

”Detta är den tredje största jackpotten i USAs historia, säger John Ryott på theLotter, ledande inom Lottobetting. ”Ingen har vunnit jackpotten sedan september, vilket möjliggör denna enorma summa.”

Lätt att spela

Det är enkelt för svenskar att betta på Mega Millions lotteriresultat. Gå in på theLotter.se och följ instruktionerna för att välja nummer.

”Det är två år sedan vi såg den här nivån på en jackpott,” säger John Ryott på theLotter. ”Vi är glada över möjligheten att erbjuda svenskar möjlighet att delta.”

För mer information om aktuella lotterier och jackpotts runt om i världen, besök gärna:

www.thelotter.se

För mer information kontakta:

John Ryott, theLotter
Mobil +46 70 910 75 47
Johnr@Lotto-direct.com

Om theLotter

theLotter is a leading independent ticket purchasing service with a license from Spelinspektionen. It offers Swedes the biggest selection of lotteries from around the world. Established in 2002, theLotter is now active in 27 countries around the world. Instead of buying lottery tickets directly, theLotter acts as an acceptor of the bet that the player makes and pays the corresponding amount to any prize category, guaranteed by an trusted insurance operation. For more information about theLotter, please visit www.thelotter.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Ecoclime Group levererar ytterligare tre Evertherm-system för energieffektivisering till Rikshem

Ecoclime Group har erhållit en ny order, värde 7,6 MSEK, från Rikshem i enlighet med det ramavtal som parterna tecknade i november 2021. Den nya beställningen avser ytterligare tre cirkulära energisystem för återvinning av värme i spillvatten. Avtalspartner är Byggconstruct som agerar totalentreprenör för projektet Kantorn i Uppsala. 

Rikshem genomför just nu en omfattande renovering av studenthusen Kantorn i Uppsala. Under våren färdigställdes etapp 1 där Ecoclime Group levererat ett cirkulärt energisystem av typen Evertherm för återvinning av värme i spillvatten. Resultatet har varit mycket positivt med en återvinningsgrad om 95 % vilket i sin tur bidragit till en kraftig energieffektivisering av fastigheten. Nu väljer Rikshem tre liknande system för etapp 2.

-  Det är vårt ansvar som en av Sveriges största privata fastighetsägare att ligga i framkant. Vi på Rikshem lägger stort fokus på energi och klimatfrågan och ser det fortsätta samarbetet som en viktig del i detta arbete, säger Daniel Östman, energi- och teknikansvarig Rikshem

-    Vi är stolta över att få vara en partner till Rikshem och det känns väldigt roligt att vi kunde leva upp till de höga förväntningarna i leveransen till etapp 1. Nu har vi visat att vi håller vad vi lovar och kan tillsammans fokusera på fler installationer, avslutar Peter Bodin, säljchef Evertherm 

Rikshem är ett av Sveriges största privata fastighetsbolag. De äger, förvaltar och utvecklar bostäder och samhällsfastigheter i utvalda kommuner. Rikshem ägs av Fjärde AP-fonden och AMF Tjänstepension AB.

För ytterligare information, kontakta:

Marcus Sandlund, CEO
marcus.sandlund@ecoclime.se
Tfn: 070-088 73 75

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera