1515
Annons

FlexQube erhåller order på ca 2,9 MSEK med potential på det dubbla

Aludyne Montague, LLC I Michigan, USA har beställt produkter till ett värde av ca 2,9 MSEK till första fasen av ett logistikprojekt. Den andra delen är i nuläget planerad till slutet av året och därav uppgår det totala potentiella ordervärdet till närmare 6 MSEK. Ordern består av FlexQube-vagnar och Liftrunner C-frames och kommer att levereras under det andra kvartalet 2021.

Anders Fogelberg, VD på FlexQube kommenterar: “Detta är vår första större order på en kombination av Liftrunner C-frames och FlexQube vagnar, efter att vi blev exklusiva återförsäljare av Liftrunner i Nordamerika. Liftrunner C-frames är ett robust och effektivt koncept för vagnsbaserad materialhantering i krävande miljöer och den här ordern uppmuntrar oss att hitta fler affärer med denna produktkombination.

Liftrunner C-frame har tillväxtpotential i logistikapplikationer där vikterna är högre, transporterna behöver ske utomhus eller i specifika segment såsom logistikoperationer på flygplatser och sjukhus.

Aludyne är ledande på aluminiumbearbetning till fordonsindustrin och jag kan stolt konstatera att vi ännu en gång vinner en order av den här magnituden framför våra amerikanska konkurrenter. Denna order avser som nämnt ovan den första delen av projektet och vi förväntar oss att den andra fasen senare under året har ungefär samma ordervärde.”

Om Aludyne

Aludyne är en ledande global tillverkare av aluminium och gjutgods samt bearbetade komponenter till fordonsindustrin. Aludyne finns på fler än 25 platser i nio länder runtom i världen. Företaget hette fram till 2019 Chassix.

Om FlexQube

FlexQube erbjuder ett unikt och patenterat koncept för design och tillverkning av robusta, modulära och flexibla materialhanteringsvagnar. Företaget har tillverkning i Sverige och USA med tillhörande distribution i Europa och Nordamerika. Den 14:e december 2017 listades bolaget på Nasdaq First North i Sverige.

FlexQube har några av världens största tillverkare inom fordons-, energi-, försvars-, flyg-, vitvaru- och entreprenadmaskinsindustrin bland sina kunder. Några exempel är Volvo Cars, Siemens, Autoliv, Scania, Whirlpool, Eberspächer och Mann+Hummel.

För mer information, kontakta VD Anders Fogelberg

anders.fogelberg@flexqube.com

+46 702 86 06 74

Aktien (FLEXQ) handlas på Nasdaq First North. FNCA Sweden AB, telefon +46 8-528 00 399, är Bolagets Certified Adviser. Läs mer på www.flexqube.com.


Denna information är sådan som FlexQube är skyldigt att offentliggöra enligt EU:s marknadsmissbruksförordning (EU nr 596/2014). Informationen lämnades, genom angiven kontaktpersons försorg, för offentliggörande 2021-01-18 07:00 CET.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Release

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

KPMG utnämnd till Årets Hållparhetspartner av Microsoft i Sverige

KPMG tilldelas priset Årets Hållbarhetspartner vid Partner Inspiration Day 2022 som anordnas av Microsoft. KPMG och Microsoft har samarbetat i många år med fokus på innovation och transformation.

KPMG tilldelas priset Årets Hållparhetspartner av Microsoft i Sverige, en av KPMG:s globala samarbetspartners. Priset delades ut vid Microsofts Partner Inspiration Day 2022 torsdag den 29 september.

Motiveringen bakom utmärkelsen lyder:

Årets Hållbarhetspartner - KPMG 

“Partnern som byggt en smidig lösning ovanpå Cloud för Sustainability som gör det möjligt för företag att mäta, följa upp och rapportera enligt den nya lagstiftningen. Partnern kan dessutom använda sin globala kunskap att hjälpa kunden nå sina hållbarhetsmål. Därför är vinnaren av Årets Hållbarhetspartner KPMG!”

- Vi är stolta över vårt mångåriga och fina samarbete med Microsoft, där vi tillsammans skapar innovativa lösningar för en mer hållbar framtid. Vi är också tacksamma för våra kunder som har visat intresse och nyfikenhet för de digitala och tekniska lösningar vi tillsammans med Microsoft har tagit fram, kommenterar Magnus Sjöström, Partner och Head of Alliances & Digital på KPMG.

- Vi är oerhört glada och stolta att bli utsedda till Årets Hållbarhetspartner. Som motiveringen nämner har vi erfarenheten och kunskapen för att vägleda kunderna på hållbarhetsresan – ett fokus som genomsyrar vår hållbarhetsagenda lokalt som globalt, och där vi kombinerar våra kompetenser inom olika områden för att nå det bästa resultatet, kommenterar Marie Baumgarts, partner och hållbarhetsrådgivare inom KPMG.

- KPMG är en av våra prioriterade samarbetspartners. Genom deras globala fokus på hållbarhet och digitala agenda ser vi stor potential i partnerskapet och det värde vi kan skapa tillsammans inom bland annat hållbarhetsområdet framöver, avslutar Therese Treutiger, Director Global Partner Solutions på Microsoft.
 

Johanna Westin


Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se
Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera