Nytt managementerbjudande inom Sourcing

Knowit startar ny verksamhet inom sourcing för att ta ett helhetsgrepp om inköpsprocessen och stötta kunder med strategi, inköp och alla typer av upphandlingar och leverantörsrelationer inom den privata och offentliga sektorn.

Med den nya satsningen inom Sourcing har man som mål att skapa tredjepartsrelationer och leveranser som stärker kundens verksamheter. Knowits affärsområde Insight har redan tidigare haft managementkonsulter verksamma inom inköp och upphandlingar, och genom den nya satsningen samlas all kompetens och styrka kring sourcing i ett gemensamt team.

- Många organisationer upplever svårigheter att nå en optimal balans mellan pris och kvalitet i sina leverantörsrelationer samtidigt som de försöker balansera verksamhetens IT- och inköpsperspektiv. Vi har som ambition att hjälpa våra kunder runtom i Sverige att skapa verksamhetsstärkande tredjepartsrelationer och leveranser, som håller, ur alla perspektiv, på riktigt, säger Bertil Nordlund, vd för det nybildade bolaget Knowit Insight Sourcing.

Sourcing som helhet är en vital del av verksamheten, och covid-19 har gjort det tydligt hur brådskande det är att IT-inköp, upphandling och leverantörshantering måste förändras inte minst ur ett riskperspektiv.

- Kittet som får kundens verksamheter att fungera är en relevant sourcing som stärker kundens egen förmåga under hela livscykeln. Vi har den strategiska utgångspunkten och kan också hantverket. Vi kombinerar och balanserar alla delar för optimal kundnytta, avslutar Bertil.

Knowit Insight är ett affärsområde inom Knowit med cirka 300 medarbetare, och idag en av de starkare managementkonsulterna i Norden.

För mer information, kontakta

Bertil Nordlund, VD Knowit Insight Sourcing, +46 70 881 4829 eller bertil.nordlund@knowit.se

Christina Johansson, Kommunikationschef Knowit AB, +46 70 5421734 eller christina.johansson@knowit.se

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?