1515
Annons

Sale of dry bulk vessel

SBI Libra is an ultramax dry bulk vessel built in 2017 and employed on a long-term charter to Scorpio Bulkers Inc.

Scorpio Bulkers Inc. has declared an option to sell SBI Libra to an unrelated third party. Ocean Yield ASA will receive proceeds of USD about 20 million and record a small book profit from the sale. Delivery of the vessel is expected during Q1 2021.

Company contact:

Eirik Eide (CFO), Tel +47 24 13 01 91

Investor Relations contact:

Marius Magelie (SVP Finance & Investor Relations), Tel +47 24 13 01 82

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Business Sweden startar nyhetsprogram

I dag torsdag 29 september lanseras Business Sweden News – ett nyhetsprogram som fångar globala trender, nyheter och frågor som påverkar affärslandskapet globalt och i Sverige. Genom analys och kunskapsdelning ska Business Sweden News bidra till att ge tittarna insikt i affärsvillkor på enskilda marknader och länder. Förstahandsperspektiv från företag och experter på plats runtom i världen är kärnan i programkonceptet.

Business Sweden har en unik kombination av globala insikter och lokal förståelse med nätverk av företag och myndigheter på över 40 lokala marknader runt om i världen.

–  I en tid då osäkerheten är större än på länge med snabb utveckling inom geopolitik, ekonomi, klimat och teknik, vill vi erbjuda svenska företag vår expertis. Tillsammans med andra aktörer kommer vi att fördjupa oss i olika frågor som påverkar svenska företags framgångar i utlandet och Sveriges möjligheter i en allt hårdare konkurrens om investeringar, säger Jan Larsson, vd på Business Sweden.

Det första avsnittet fokuserar på Kina och vart landet är på väg mot bakgrund av fortsatta nedstängningar, geopolitiska spänningar, leveranssvårigheter och ökade produktionskostnader. Fyra Kina-experter kommer att dela med sig av sina perspektiv i programmet.

–  Vi har läst mycket om Kina den senaste tiden i nyheterna men affärsperspektivet hamnar ibland i skymundan. Här blir det mycket intressant att höra från våra inbjudna gäster. Vår förhoppning är att kunna hjälpa företagen navigera den komplexa verkligheten som karakteriserar global handel idag, säger Jan Larsson.

Business Sweden News kommer att sändas på Business Swedens webbplats och lanseras i våra sociala medier kanaler.

Ta del av avsnittet här.

För mer information vänligen kontakta press@business-sweden.se

För ytterligare information, kontakta Business Swedens presstjänst:

press@business-sweden.se, +46 8 588 66 007

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera