1515
Annons

Latour Industries withdraws the public offer to the shareholders of Allgon AB (publ)

This announcement is not an offer, whether directly or indirectly, in Australia, Canada, Hong Kong, Japan, New Zealand or South Africa or in any other jurisdiction where such offer pursuant to legislation and regulations in such relevant jurisdiction would be prohibited by applicable law. Shareholders not resident in Sweden should refer to the offer restrictions included in the offer document published in connection with the announcement of the Offer. Shareholders in the United States should also refer to the section titled "Offer restrictions - United States of America" included in the offer document.

On 14 December 2020, Latour Industries AB(1) ("Latour Industries") announced a public offer to the shareholders of Allgon AB (publ) ("Allgon") at a price of SEK 10.75 in cash per share (the "Offer"). On 22 December 2020, Bure Equity AB (publ) announced a public offer to the shareholders of Allgon at a price of SEK 13.50 in cash per share (the "Competing Offer"). Based on accessible information and Investmentaktiebolaget Latour's (publ) long-term return on capital objectives, Latour Industries cannot motivate a higher offer to the shareholders of Allgon than the Competing Offer. The completion of the Offer is, among other things, conditional upon that no other party announcing an offer to acquire shares in Allgon on terms that are more favorable to the shareholders of Allgon than the Offer. As a result of the Competing Offer, the abovementioned condition cannot be satisfied and the non-satisfaction of such condition is of material importance to Latour Industries' acquisition of Allgon. Thus, Latour Industries has decided to withdraw the Offer.

For enquiries, please contact:

Björn Lenander, CEO, Latour Industries 
email: bjorn.lenander@latourindustries.se

Fredrik Lycke, Investment Director, Latour
email: fredrik.lycke@latour.se
Tel: +46 (0)31-38 12 899

The information in this press release was submitted for publication by Latour Industries and the contact person above in accordance with the takeover rules for certain trading platforms. The information was submitted for publication on 4 January 2021 at 08.30 a.m. (CET).

(1) A Swedish private limited liability company, with corporate registration number 556018-9754, domiciled in Gothenburg.

Följande bilagor finns för nedladdning:
Press release 2021-01-04

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Business Sweden startar nyhetsprogram

I dag torsdag 29 september lanseras Business Sweden News – ett nyhetsprogram som fångar globala trender, nyheter och frågor som påverkar affärslandskapet globalt och i Sverige. Genom analys och kunskapsdelning ska Business Sweden News bidra till att ge tittarna insikt i affärsvillkor på enskilda marknader och länder. Förstahandsperspektiv från företag och experter på plats runtom i världen är kärnan i programkonceptet.

Business Sweden har en unik kombination av globala insikter och lokal förståelse med nätverk av företag och myndigheter på över 40 lokala marknader runt om i världen.

–  I en tid då osäkerheten är större än på länge med snabb utveckling inom geopolitik, ekonomi, klimat och teknik, vill vi erbjuda svenska företag vår expertis. Tillsammans med andra aktörer kommer vi att fördjupa oss i olika frågor som påverkar svenska företags framgångar i utlandet och Sveriges möjligheter i en allt hårdare konkurrens om investeringar, säger Jan Larsson, vd på Business Sweden.

Det första avsnittet fokuserar på Kina och vart landet är på väg mot bakgrund av fortsatta nedstängningar, geopolitiska spänningar, leveranssvårigheter och ökade produktionskostnader. Fyra Kina-experter kommer att dela med sig av sina perspektiv i programmet.

–  Vi har läst mycket om Kina den senaste tiden i nyheterna men affärsperspektivet hamnar ibland i skymundan. Här blir det mycket intressant att höra från våra inbjudna gäster. Vår förhoppning är att kunna hjälpa företagen navigera den komplexa verkligheten som karakteriserar global handel idag, säger Jan Larsson.

Business Sweden News kommer att sändas på Business Swedens webbplats och lanseras i våra sociala medier kanaler.

Ta del av avsnittet här.

För mer information vänligen kontakta press@business-sweden.se

För ytterligare information, kontakta Business Swedens presstjänst:

press@business-sweden.se, +46 8 588 66 007

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera