Annons

Swegaming förvärvar Veloxia AB

Swegaming AB, en ledande aktör på den svenska marknaden för förmedling av kreditkort och lån, förvärvar Veloxia AB. Veloxia AB driver flertalet jämförelsesajter på den svenska marknaden, bland annat Lånen.se och Alltomkreditkort.se.

Veloxia startade sin första jämförelsesajt 2015 och har sedan dess sett en hög tillväxt och hjälpt tusentals användare att hitta de bästa kreditkortet eller lånet. 

“Förvärvet av Veloxia är ytterligare en milstolpe i Swegamings historia och passar perfekt in i vår portfölj av sajter inom privatekonomi.”, säger Andreas Johannesson på Swegaming.

Säljarna är grundarna till Veloxia, Jakob Thorselius och Viktor Svensson, där Jakob Thorselius kommer att ta en ledande roll hos Swegaming och får hela sin betalning i nytryckta Swegaming-aktier.

“Det känns jättebra att affären äntligen är klar och därmed kunna ansluta till Swegaming. Äntligen kan vi börja jobba mot våra stora expansionsplaner och ta nästa steg tillsammans.” kommenterar Jakob Thorselius. 

I och med förvärvet av Veloxia stänger Swegaming sitt femte förvärv av jämförelsetjänster under de senaste 24 månaderna. 

“Förvärvet av Veloxia går helt i linje med vår strategi att växa både organiskt och genom förvärv. Genom förvärv kan vi snabbare bidra med en större volym till våra nuvarande partners och på så sätt bygga långsiktiga och bra samarbeten”, avslutar Andreas Johannesson.
 

Andreas Johannesson
andreas@swegaming.com

Swegaming grundades 2012 och driver idag några Sveriges största jämförelsetjänster inom lån och kreditkort. 

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

spara
1090kr
Prenumerera