Annons

Resurs förstärker koncernledningen – med fokus på kundupplevelse och tillväxt

Resurs koncernledning utökas med fler representanter från bolagets affärs- och verksamhetsområden och sätter fokus på kundupplevelse på den nordiska marknaden. Med sin nya koncernledning ser Resurs nye VD Nils Carlsson förbättrade förutsättningar att ytterligare stärka bolagets konkurrenskraft och fortsätta tillväxtresan.   

Resurs har siktet inställt på fortsatt tillväxt, datadriven innovation och kundupplevelse. Som ett steg i att ytterligare stärka sin position på den nordiska marknaden och fortsätta bolagets tillväxtresa genomförs förstärkningar i koncernledningen. Detta innebär att fler delar av Resurs affär är direkt representerad i koncernledningen samt att ledningen också utökas med verksamhetsområdena Credit & NPL och Nordic Customer Service.

- Genom tydligare och förstärkt affärs- och kreditfokus i koncernledningen får vi möjlighet att mer fokuserat och taktiskt driva både försäljning och affärsutveckling på ett hållbart sätt, vilket kommer vara betydelsefullt för att agera ännu mer dynamiskt på den nordiska marknaden i sin helhet. Genom att också Nordic Customer Service är en del av koncernledningen öppnar vi upp för att ta strategiskt viktiga steg inom datadriven innovation och att ligga i framkant kring att skapa riktigt bra kundupplevelser, säger Nils Carlsson, VD, Resurs Bank.

Parallellt med att Resurs koncernledning förstärks skapar Resurs Bank en ny organisation för verksamhetsområdet Operations Office som nu också byter namn till Acceleration Office. Syftet är att ta ett helhetsgrepp, från strategi till kundupplevelse. I denna del av organisationen kommer bland annat bolagets befintliga marknadsavdelning och CX-funktion att integreras.

- Detta är en förändring som sätter kundperspektivet i fokus i alla delar, från idé och produktutveckling till konceptualisering av nya tjänster till våra partners och privatkunder på den nordiska marknaden. Detta tillsammans med att vi successivt också jobbar mer datadrivet och har en nära dialog med våra partners blir en nyckel till att ta fram relevanta erbjudanden som bidrar till Resurs fortsatta tillväxt, avslutar Nils Carlsson.
 

Här är Resurs nya koncernledning som träder i kraft från och med den 1 september 2020
Nils Carlsson, CEO
Jonas Olin, CFO
Stefan Noderén, Chief Credit & NPL Officer,
Eva Brike, CHRO
Anita Tidner, Interim Chief Customer Service Officer,
Erik Frick, COO
Anna Nauclèr, CCO, Nordic Payment Solutions
Johan Flodén, CCO, Nordic Consumer Loans
Mats Malmsjö (act.), CCO, Nordic B2B
Sebastian Green, CIO

Mer information:
Nils Carlsson, CEO, nils.carlsson@resurs.se +46 766 44 77 00

Presskontakt: press@resurs.se

Följande bilagor finns för nedladdning:
RB SV 200827

Se fullständigt pressmeddelande och andra nyheter från detta bolag på Cision News.
Vill du också synas med dina nyheter på Di.se?
Läs mer om publicering på Di.se


Innehåll från Sund AffärsbyråAnnons

Sund Affärsbyrå erbjuder affärsjuridiska tjänster med långsiktighet och trygghet i fokus

Fr.v: Tomas Öberg, Peter Rangemo, Bo Svensson.
Fr.v: Tomas Öberg, Peter Rangemo, Bo Svensson.

Med 40 års spetskompetens inom såväl skatterätt, arvsfrågor och bolagsbildning som förvaltning, likvidationer och fusioner är Sund Affärsbyrå den självklara partnern och rådgivaren inom affärsjuridik och affärsutveckling. I sina affärsområden stöttar byrån kunderna med trygga och långsiktiga helhetslösningar.

När Stockholmsbaserade Sund Affärsbyrå startades 1980 var det med huvudsaklig inriktning på skatterätt, men under de gångna decennierna har företaget både haft en kraftig tillväxt och vidareutvecklat sin verksamhet. Bo Svensson, VD, är övertygad om att den tydliga framgången har sin grund i att man i alla situationer utgår från vilka möjligheter som finns, snarare än vilka problem som kunden står inför. 

– Vi är proaktiva och inleder med att granska kundens förutsättningar utifrån deras synvinkel och potential. Utifrån den granskningen drar vi slutsatser om hur vi kan skapa bästa möjliga lösning för kunden. Detta arbetssätt skiljer oss från många andra affärsjuridiska byråer som fokuserar på problemen.

”Den digitala affärsbyrån”

Ett digitalt förhållningssätt fordrar flexibla och progressiva arbetsmetoder för att hålla sig uppdaterad på den tekniska och digitala utvecklingen. Sund Affärsbyrå excellerar redan inom detta område, något som den rådande Coronakrisen har gett ett tydligt kvitto på. 

– Vi har länge arbetat digitalt och vi kallar oss till och med för ”den digitala affärsbyrån”. Inte nog med att det förenklar för kunden, utan det innebär snabbare och effektivare processer även för oss.  I nuläget sköter vi exempelvis nästintill alla våra kunders deklarationer och årsredovisningar digitalt, berättar skattekonsulten Peter Rangemo.

Trygghet genom hela resan

Det som i synnerhet utmärker Sund Affärsbyrå är dock deras höga kompetens. Byråns ekonomitjänster underlättar både i det dagliga ekonomiarbetet och i redovisnings- och bokslutssammanhang. Tack vare djupa kunskaper om sekretessen i kombination med flera decenniers expertis inom skatteområdet är byrån van vid att upprätta och kontrollera deklarationer och skatteupplägg. Bo Svensson konstaterar att det i förlängningen handlar om konstruktiv samverkan och om att vara en pålitlig affärspartner som kunderna kan känna sig trygga med genom hela sin affärsresa. 

– Många av de kunder vi började samarbeta med för 40 år sedan har vi med oss än idag. Vi utvecklas sida vid sida, tack vare vår förståelse för deras verksamhet. Det innebär att vi kontinuerligt bidrar till att stärka deras tillväxt och lönsamhet.

Unika affärslösningar

Under åren har Sund Affärsbyrå hanterat allt från att upprätta bouppteckningar och förvalta bolag till hundratals likvidationer och fusioner. Planerna för framtiden är att växa med tio till femton procent per år för att fortsätta vara en given samarbetspartner till, i synnerhet, små och mellanstora företag. 

– Många unga företag saknar kompetensen som krävs för att med rätt förutsättningar driva sin affärsutveckling. Varje bolag är unikt och våra affärslösningar utgår från dessa specifika förutsättningar för att bidra till att skapa eller vidareutveckla produkter och tjänster. Sund Affärsbyrå är en helhetslösning, avslutar redovisningsansvarig Tomas Öberg.

Läs mer om Sund Affärsbyrå

Fakta om Sund Affärsbyrå

Sund Affärsbyrå är en pålitlig affärspartner som ser kundens möjligheter och har deras långsiktiga affärsutveckling i fokus. Genom kompetent och anpassad rådgivning inom ekonomi och affärsjuridik skapar byrån trygghet för uppdragsgivarna i deras affärsutveckling. 

 

Mer från Sund Affärsbyrå

Artikeln är producerad av Brand Studio i samarbete med Sund Affärsbyrå och ej en artikel av Dagens industri

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.
Läs mer

Det verkar som att du använder en annonsblockerare

Om du är prenumerant behöver du logga in för att fortsätta. Vill bli prenumerant kan du läsa Di Digitalt för 197 kr inkl. moms de första 3 månaderna.

  • Full tillgång till di.se med nyheter och analyser

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Tillgång till över 1100 aktiekurser i realtid

  • Innehållet i alla Di:s appar, tjänster och nyhetsbrev

3 månader för
197 kr
Spara 1000 kr

Prenumerera

Redan prenumerant?